כללי >>> יום העיון שהיה היום בפרוג - תודה רבה!! היה מאלף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחיה מ;1944756:
רציתי להעלות כאן נק' למחשבה, שאולי כדאי שנתחזק בה להבא, והיא לכבד יותר מצידנו את המרצים וההרצאות ביום עיון כזה. להשתדל פחות לענות לטלפונים תו"כ ואם מדובר בשיחה חשובה ולא סובלת דיחוי- לצאת לענות בחוץ, להשתדל להפחית טיילת תוך כד ההרצאות וכו'

ואני רציתי להעלות עוד נקודה חשובה מאד,
מי ששמה לב -
כל ההרצאה הראשונה היתה מלווה בשאלות כל כמה שניות ,
מילא זה היה שאלות קריטיות שחייב לנצל את המרצה הדגול לתשובות , מילא, זה מועיל לכולם.
אבל תחשבו על זה , בא מרצה במיוחד, יושבות איתכן עוד כ"כ הרבה נשים שבאו מרחוק (וגם מקרוב) ללמוד ולהחכים, ואת שואלת שאלה שאפשר לשאול כל אחד ,
בקושי הוא הצליח לדבר ! ובאמת היו שאלות כ"כ פשוטות , שאני אפילו לא רוצה לכתוב כאן מחשש לפגוע במישהי.
שאלות שבכלל לא קשורות לא אליו ולא לנושא שהוא בא לדבר עליו,
שמנה לב לכך להבא , ב"ה שבהרצאות הבאות זה היה אחרת לגמרי.

ואם כבר כתבתי עוד הודעה , אז שוב תודה לחיים דיקמן , היה שווה שווה שווה.

• הוסף לסימניות
פוזי, כיוון היד מסמלת קבלה. נתינה היא יד הפוכה, משפיעה - מלמעלה למטה.

• הוסף לסימניות
יש מישהי שהקליטה?
פליז....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1945411:
פוזי, כיוון היד מסמלת קבלה. נתינה היא יד הפוכה, משפיעה - מלמעלה למטה.

הנתינה שלהם היא ע"י זה שבעלות מקצוע מקבלות ידע ותוכן מעשיר, שעוזר להן להתמקצע עוד.
וע"כ היד מתאימה מאד!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת ומודה לחיים, לטובי, לאביגייל, לבתיה, לאלקי, .... ולכל צוות פרוג על היום עיון פלוס (תרתי משמע), היה מעניין, מרתק, מקצועי, מגוון וגדוש בכל טוב החל מהרצאות מדהימות עם המרצים נפלאים שכל אחד תרם את חלקו , חוברות מושקעות ושימושיות ואפילו פינוק של כיבוד עשיר עם סלטים כריכים ושתיה בטוב טעם ובנדיבות.. אין מה להגיד פרוג זה בית !
תודה ענקית! שמחתי שזכיתי להשתתף אתמול וכבר מחכה לימי העיון הבאים . תודה.

ראיתי שמישהי (תחיה מ) כבר העלתה כאן נק' למחשבה, שאולי כדאי שנתחזק בה להבא, והיא לכבד יותר מצידנו את המרצים וההרצאות ביום עיון כזה.... אז לא רק הטלפונים אלא אולי גם לא לדבר עם היושבות לצידכן כדי שהמרצים יוכלו לדבר ולהישמע ללא רמקול שמפריע לשכנים של פרוג וגם ללא הד של פטפטת מכל הכיוונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1945869:
הנתינה שלהם היא ע"י זה שבעלות מקצוע מקבלות ידע ותוכן מעשיר, שעוזר להן להתמקצע עוד.
וע"כ היד מתאימה מאד!

באמת הרעיון היה שיש לפרוג את הכלים, וכל הרוצה ליטול יבוא ויטול, עצם הושטת יד פתוחה להצלחת כל מי שהחליטה לבוא לפרוג ולהתעשר, זו הנתינה הכי גדולה. הרי לא רשפו פה אחרי אף אחת.
החכמה היא לזהות את הפוטנצאייל, שמישהו פה מושיט לך יד מלאה, בשביל שגם את תצליחי.

• הוסף לסימניות
אני יושבת וקוראת את התגובות (כשחיוך על פני, כי אכן היה נפלא) ואז אני קולטת שכמה חברות מהפורום שלא הייתי מתנגדת לפגוש, ישבו איתי אתמול בחדר משותף למעלה משש שעות! ולא ידעתי על זה בכלל... למשל לנדא שידיעותיה מעשירות תמיד או or design שממש היה מענין אותי להכיר אותה בפן האישי, ועוד כמה שלא עולות לי כרגע.
למה לא באנו עם תגים?? יכל להיות נחמד... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1945410:
ואני רציתי להעלות עוד נקודה חשובה מאד,
מי ששמה לב -
כל ההרצאה הראשונה היתה מלווה בשאלות כל כמה שניות ,
מילא זה היה שאלות קריטיות שחייב לנצל את המרצה הדגול לתשובות , מילא, זה מועיל לכולם.
אבל תחשבו על זה , בא מרצה במיוחד, יושבות איתכן עוד כ"כ הרבה נשים שבאו מרחוק (וגם מקרוב) ללמוד ולהחכים, ואת שואלת שאלה שאפשר לשאול כל אחד ,
בקושי הוא הצליח לדבר ! ובאמת היו שאלות כ"כ פשוטות , שאני אפילו לא רוצה לכתוב כאן מחשש לפגוע במישהי.
שאלות שבכלל לא קשורות לא אליו ולא לנושא שהוא בא לדבר עליו,
שמנה לב לכך להבא , ב"ה שבהרצאות הבאות זה היה אחרת לגמרי.

ואם כבר כתבתי עוד הודעה , אז שוב תודה לחיים דיקמן , היה שווה שווה שווה.
לגמרי!

השאלות מפריעות מאד וזה גם לא מקובל מקצועית בפורמים אחרים...
ולמי שיש שאלות פשוט תכתוב אותם על הדף ובסוף ההרצאה תיגש למרצה ותשאל

• הוסף לסימניות
נהנתי מאד. תודה.
מסקרן אותי מי זכה בהגרלה של כל גרף..?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה