דרוש מידע יום טיול זוגי במרכז או הצפון הקרוב עם אתגר

• הוסף לסימניות
מחפשים הצעה לטיול קצר של כמה שעות
עם רכב
בלי אטרקציות אקסטרים למיניהן, יותר רגוע
ובעיקר - עם שילוב של מסעדה בהכשר לנדא או בד"צ העדה החרדית.
מאתגר, אבל יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
אולי באזור בית שמש?
יש הרבה מסלולי הליכה באזור ויש בביג מסעדה בשרית ומסעדה חלבית בהכשר הרב לנדא

• הוסף לסימניות
בזכרון יעקב יש סיור ביקבי כרמל (הרשמה מראש כמדומני)
יש שם גם את מוזיאון ניל"י - אם אתם בעניין של מוזיאונים...
ויש שם גם את פארק רמת הנדיב - מקום יפיפה
לגבי אוכל - קצת יותר בעייתי...

למטה יותר יש את מעגן מיכאל אמרו לי שאפשר לדוג שם (בתשלום כמובן) אני אישית לא הייתי שם אז אני לא יודע עלות וכו'

• הוסף לסימניות
הייתי לאחרונה באיזי ריידר בשריגים ליאון (ליד בית שמש)
חוויה לא ממש אקסטרימית ואפשר לבקש מהם שתהיה
בסגנון של נוף ופריחה וכ"ו
חוויה ממש כיפית

• הוסף לסימניות
שייט רגוע בכנרת
אח"כ ירידה לים בחוף שקמים עם מנגל
קפיצה לר' מאיר בעל הנס
סיבוב על הטיילת
נסיעה לר' שמעון (אם יהיה פתוח)
קברי צדיקים בצפת
וארוחת ערב במנדיס בצפת

• הוסף לסימניות
רחוק לנו טבריה
יש לנו מהבוקר עד הצהריים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עם בגלי צאנז יש גם מסעדה או בופה חלבי פתוח לציבור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה