נכתב ע"י דיני 2013;1081498:בן חצי שנה, ניסתי פירות וירקות אבל הוא מיד פולט,
עקשן קטן שלא מסכים לכלום חוץ מהנקה....![]()
נכתב ע"י יצירתית;1082029:שאלה הזויה... איזה טעם יש לזה?
אני שונאת מימרחים ובמיוחד כאלה שנראים לי עם טעם דוחה משום מה..
באמת שזה תענוג כשיש צוות מסור שמטפל בילד,נכתב ע"י grafix;1081627:יולדת - 3 ימים אחרי לידה, האמא יכולה לשבת בנחת בביהכנ"ס של בית החלמה בחלוק ולהיות רגועה שהתינוק נמצא בידיים טובות, וכשירצה לאכול יבואו לקרוא לה,
היש תענוג גדול מזה?
נכתב ע"י נחמי ווייס;1082788:קיבלתי במייל
של רינה בת חיים (אייזנבך) נדמה לי?נכתב ע"י נחמי ווייס;1082788:קיבלתי במייל
נכתב ע"י וויני פו;1082855:של רינה בת חיים (אייזנבך) נדמה לי?
שחרית, הרעיון שלך היה מקסים! הוא ממש הציל אותי!נכתב ע"י שחרית;1081119:שנה אחת כשהבנים שלי היו קטנים ושובבים(לפני המון שנים...) לפני יום כיפור לקחתי מפת ניילון ישנה של שולחן וציירתי עליה בטושים מסלולים, כבישים וכד',
נכתב ע"י לו יצוייר;1083951:שחרית, הרעיון שלך היה מקסים! הוא ממש הציל אותי!
אמצתי אותו, והילדים היו עסוקים לפחות 5 שעות. הם בנו תחנת משטרה, מכבי אש, בית משפט, גן חיות, גינת משחקים, ביתן לרופא שיניים ולסנדלר ולא יודעת מה עוד.
ישר כח!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים