עזרה יומהולדת לאמא-סבתא גיל 60

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו באולם עם אוכל ברמה גבוה באזור 250 למנה עם עיצוב שולחן ומלצרים עם תזמורת וקליפ אם תמונת מי חתונה של הורים ובהמשך קליפ יש כול משפחה מברכת בנפרד בקיצור מושקע ברמות מי שרוצה ליראות יכול לשלוח לי מייל כמובן רק לתועלת ועשינו משחק קליקרים על משפחה מטורף עם מתנות גם ברמה מאוד והנכדים היקלטו שיר באולפן עם חרוזים למי שמכיר על השיר של ארי הייל אמא יש רק אחת מי שרוצה לי שמוע עוד יכול לרשום רק עלויות היו מאוד גבהות היה מפיק שלקחנו חיים קוסטליץ

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זו מנגינה קליטה
אבל אם זה שיר על אבאמא סבאסבתא, זה שיר מושלם
השיר אין על סבתא
(קצת סגנון)
לעשות חיפוש בגוגל -אין על סבתא

• הוסף לסימניות
השיר הוא חלק בעברית חלק באידש קורים לזה מאמע אמא משה דוד וייס מנדל ארי הייל מוטי ויזל בנצי שטיין

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו על הפסוק "עד הנה עזרונו רחמיך" ומיתגנו לפי זה.
בצבעים כחול-זהב
והכנו תוכנית מצגת חידות ממש מתוקה- עם תמונות מהעבר
וכל משתתף קיבל פנסי אצבע של הכל בשקל- בצבעים כחול אדום ולבן
ואז עשו חושך וכל אחד הרים את הצבע שהוא חושב על השאלה
זה היה ממש מצחיק וחמוד

אם את רוצה תמונות ודוג' מהלוגו אז במייל
ATARIMSHONIM בגימיל
אני מחפשת גם רעיון ליום הולדת לגיל 60 וממש אהבתי את הרעיון הזה.
תוכלי לשלוח לי תמונות דוגמא ושאלות לדוגמא של החידון שאני אבין את הרעיון
chana821 ג'ימיל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם רעיון ליום הולדת לגיל 60 וממש אהבתי את הרעיון הזה.
תוכלי לשלוח לי תמונות דוגמא ושאלות לדוגמא של החידון שאני אבין את הרעיון
chana821 ג'ימיל
תודה רבה
תשלחי לי מייל לATARIMSHONIM בגימיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אנחנו מנסים לארגן מסיבת יומולדת 80 לסבתא היקרה שלנו,
רק שמעבר לאולם ואוכל (שגם זה אצלנו מסובך), צריך כמה תוכניות....
אנחנו משפחה כ-40 איש, כ-30 מאיתנו זה מבוגרים וילדים מעל גיל 12.
באולם יהיה עם מחיצה באמצע להפרדה בין גברים לנשים, אבל כך שסבתא רואה את כולם.

בבקשה מכל אחד מכן שיודע ומכיר - אם למישהו יש רעיונות יפים שיכולים להתאים לאירוע הנ"ל ויכול לפרט פה באשכול - זה יהיה חסד עצום ויעזור לנו מאוד!!

כמובן, כבר חפרתי בכל האשכולות שקשורים לימי הולדת מהסוג הזה

הנקודה המרכזית והחשובה פה זה העניין, שלחלק גדול מהמשפחה לא ידוע על העבר של סבתא (ואסור להם לדעת, כי כך החליטו הוריהם, אל תשאלו), לא על זה שחזרה בתשובה ולא על כך שהתחתנה פעם שניה, ועוד הרבה דברים. ולכן, לא מתאימות הרבה תוכניות שמדברות על עברה של סבתא....

חשבנו על קליקרים, בינתיים אם למישהו יש רעיון להשכרת קליקרים (לרוב המשפחה אין פלאפונים) באזור ירושלים במחיר שפוי (לא 600 שח), זה יעזור לנו מאוד מאוד מאוד

תודה רבה מראש!!
  • תודה
Reactions: נאווהלה1 //
18 תגובות
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה