• הוסף לסימניות
אשמח לקבל במייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> את עיתון המבשר של היום,
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלחתי

• הוסף לסימניות
בבקשה:
(תשנה את הסיומת לPDF)

קבצים מצורפים

• hamevaser141113.rar
    1.9 MB · צפיות: 386
  • הוסף לסימניות
למה לא תבקש מהם שישלחו לך כל יום במקום לבקש פה אחת לתקופה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;1126449:
למה לא תבקש מהם שישלחו לך כל יום במקום לבקש פה אחת לתקופה

יש פעמים שאני צריך לראות שם פרסומות וכדו' וזה עדיין עדיף לי כך מאשר למלאות לי את המייל.
בתקווה להבנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמער;1126453:
יש פעמים שאני צריך לראות שם פרסומות וכדו' וזה עדיין עדיף לי כך מאשר למלאות לי את המייל.
בתקווה להבנה
בשביל זה יש דואר זבל,
אני הגדרתי מיד שהמבשר זה דואר זבל,
המייל מגיע כל יום לשם ונמחק לאחר 30 יום
ככה זה לא ממלא לי את תיבת המייל
וכשאני צריכה אני נכנסת לדואר זבל.

מומלץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;1126467:
בשביל זה יש דואר זבל,

מומלץ!

אבל למה לא לגרום לשני לעשות טובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמער;1126470:
אבל למה לא לגרום לשני לעשות טובה

אבל למה לא תגרום לעצמך טובה, וכל פעם תהיה תלותי במישהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1126475:
אבל למה לא תגרום לעצמך טובה, וכל פעם תהיה תלותי במישהו...

ראית כמה זמן לקח מאז שביקשתי ועד שקיבלתי, תתפלא לראות שיש אנשים שאוהבים לעזור ומיד, ואתה בתוכם.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל המבשר במייל? איך מקבלים את זה? זה בתשלום?

• הוסף לסימניות
להצטרפות לרשימת התפוצה לחץ כאן או שלח הודעה ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;1126467:
בשביל זה יש דואר זבל,

מומלץ!

זה יכול לגרום למבשר נזק, אם יש הרבה דואר זבל, גימ'ל שולח לכול המכותבים ישירות לדואר זבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה