יומן (מסע)

• הוסף לסימניות
מחברות ויומנים, זה האוסף השווה שלי.
מחברת כמעט לכל דבר :0
אני אוהבת להכין אותן לבד (את הכריכה) או לאסוף/לרכוש אותן - יש לי כבר אוסף מרשים למדי.
ולמלא אותן כמובן..
במסע שעשיתי למונטנגרו גיליתי שלא רק אני אוהבת מחברות ויומנים,
@שושי סירקיס תעלי תמונה מהיומן שלך :)

רוצה לתת השראה ליומני מסע שאפשר לעשות גם למסע החיים...
או אפילו יומני תודה.

עוד משהו שמאד 'הולך' אצלי וגם אצל הילדים אגב,
זה bullet journal, מכירות? חייבות להכיר!
אפשר להציב יעדים ולעמוד בהן בדרך חוויתית ועוד.
אשמח להרחיב אם זה מעניין.

והנה כמה:
(צלמות, פליז לעצום עיניים כשאתן מסתכלות על התמונות :) )

IMG_3430.JPG
IMG_3434 (1).JPG
IMG_3441 (2).JPG
IMG_3444 (2).JPG

20180909_001720 (1).jpg
20180913_162018 (1).jpg
20180913_162058 (1).jpg
20180913_162222 (1).jpg
20180913_162719 (1).jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי סיון, את ההשראה שלי למחברת מסע, היה כ"כ כיף ליצור ולכתוב. אני חושבת שמה שמהנה כ"כ בכתיבת יומן מסע זה שכל הרשמים והתובנות שעולות במהלך המסע כתובות על דף, ותמיד את יכולה לפתוח את היומן, לקרוא שוב, ולחזור לימים היפים ההם. הייתה לי גם חוויה כשהיינו במונטנגרו אחרי יום של טיול, להגיע למלון/לדירה לשבת יחד, לכתוב ולעצב את היומן. היה כיף! מחכה לאיזה סדנה שלך בנושא, מה אומרת?

אז בגלל שביקשת הנה המחברת שלי, הבפנים שלו די סודי ;)

diy winter room spray-7169.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה