- הוסף לסימניות
לא יודעת היפופוטמים, כן שומעת בלילות יללות ומרגיש לי שזה תנים...ברררר...מישהוש שמע על תופעת ההיפופוטמים בבני ברק?
לא יודעת היפופוטמים, כן שומעת בלילות יללות ומרגיש לי שזה תנים...ברררר...מישהוש שמע על תופעת ההיפופוטמים בבני ברק?
הם גם בעלי חיים!!והעכברים, חולדות, מקקים, נמלים, טרמיטים
ג"כ גזירה שוה?
מישהוש שמע על תופעת ההיפופוטמים בבני ברק?
צריך לעורר לתחיה את מלכות החשמונאים שילחמו ביוונים
לא יאומן שלאחר 2500 שנה חזרו היוונים למעוזים של בני ברק והתמקמו על החוטי חשמל
על מה חוגגים חנוכה?
אתה יודע באיזה דבק מדובר?יש דבק שכששמים אותו לא נח ליונים להיות עליו, אם יפזרו אותו על חוטי החשמל [לפחות במקומות שהחוטים מעל מדרכות או חניות] זה אמור לפתור את הבעיה,
אין לי מושג כמה זה יעיל, רק שמעתי על זה.אתה יודע באיזה דבק מדובר?
פתרון שמשתמשים בו במקומות אחרים?
החתולים נעלמו מבני ברק. אין כמעטלא קשור רק לגוש דן, היונים מאד התרבו ב30 שנה האחרונות
בילדותי היינו רואים בעיקר דרורים ויונים הקטנות החומות/אפורות)
לא היו יונים צבעוניות גדולות ובודאי שלא מיינות
המיינות, להבנתי, התאזרחו פה מחו"ל,
והיונים האחרות- כנראה צורת החיים שלנו מאפשרת להן להתרבות
פעם החתולים היו טורפים יונים, היום יש להם מזון מלכים מפנק ברחוב... -סתם השערה
זה מכה
שלא יפתח פה לשטןאיך אמר הרב'ה של הבן שלי כשהילד הגיע הם כיפה מלוכלכת לחיידר: "תשמח שפרות לא עפות באוויר...."
ואיך זה?החתולים נעלמו מבני ברק. אין כמעט
אין לי מושג. העובדה שהם התמעטו בשנים האחרונות (בעיקר אחרי הריסוס הגדול נגד העכברים)ואיך זה?
כלומר, הם נכחדים, או שברמת גן ופתח תקוה יש אוכל יותר סטייל?
ממש לא בכל מקום חוטי חשמל עוברות באוויר.בערים אחרות חוטי החשמל עוברים מתחת לאדמה.
חשבתי פעם על חוק עזר עירוני שאוסר האכלת יונים, עם קנס גבוה כמובןחשבתם פעם למה הם נמצאים רק בכמה מקומות על החוטי חשמל ולא בכל העיר?
הפתרון פשוט תתפסו את מאכיל היונים ותבקשו ממנו שישלם לכם ניקוי לכובע.
העירייה לא תעשה כלום כמובן.
בכל המקומות שהחוטי חשמל מלאים יונים זה רק בגלל שיש שם איזה צדיק או צדקת שמאכילים את היונים.
והאכלת חתולים...חשבתי פעם על חוק עזר עירוני שאוסר האכלת יונים, עם קנס גבוה כמובן
אולי דבר שיגרום להכניס קצת כסף לקופת העירייה יגרום לה קצת לזוז
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים