יוסף מוקיר שבת

• הוסף לסימניות
ציורים חדשים, מיועד לילדם בגיל הגן.

• הוסף לסימניות
ציורים מיוחדים!
אהבתי בציור הראשון את הילדה עם הרגליים המורמות :)

בקליינע; בציור האחרון תציירי דג גדול יותר, או כובע קטן יותר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1149576:

צודק!

בתחילה באמת ציירתי דג יותר גדול, והלקוח ביקש להקטין. אז הקטנתי, ולא שמתי לב ליחס הכובע.

• הוסף לסימניות
מיוחד! אהבתי :)

• הוסף לסימניות
מהמם!
לא יודעת כמה שווה לך להשקיע , אבל אולי כדאי להוסיף בציור הראשון קצת יותר פרטים של צל,
לדוגמא בדוכנים -שדופן אחת תהיה יותר כהה מהשניה, וכן בקדימה ואחור של הדמויות.
ציורים משו משו!

• הוסף לסימניות
מקסים!

הילדה בתמונה הראשונה-אולי צוואר? ואם היא מסתכלת למעלה-אולי בכל אופן ראש יותר גדול?
ממש ממש מקסים!
הייתי רוצה לראות את כל הציורים בספר....

• הוסף לסימניות
איורים נהדרים!
מוסיפה להארות קודמי, כדאי לצבוע את הגלים והמים במברשות רחבות ופחות בקוים דקים,
ולשחק עם גוונים ושקיפויות שונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1149576:
ציורים מיוחדים!
אהבתי בציור הראשון את הילדה עם הרגליים המורמות :)

אבל הוא בלע רק את האבן, לא?
תקנו אותי אם אני טועה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIMCHA91;1149822:
אבל הוא בלע רק את האבן, לא?
תקנו אותי אם אני טועה..

כן נכון או לא נכון, לגופו של עניין בציור הוא בולע כובע ולא אבן.

אגב, לאמיתות העניין, אין ראיה לכאן או לכאן, כי בגמ' לא מוזכר מה הוא בלע בפועל, רק מוזכר שהנכרי הניח את המרגלית בכובעו וכשהלך על הנהר, הרוח העיפה אותו ובא דג ובלעו..
את מה הוא בלע; את הכובע בעצמו או את האבן שהיתה מונחת בכובע [שבינתיים הספיקה להשתחל החוצה] כל אחד יפסוק לעצמו.

• הוסף לסימניות
אולי היה כדאי לעשות את הגוי עצבני (הוא מדי מחויך כשהכובע עף לו)

• הוסף לסימניות
הקובץ מוקטן מאד ולא רואים את ההבעה

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים!
מאוד אוהבת את הסגנון ציור הזה עבור הסיפור הזה.
בתמונה השלישית אין מספיק רוח ניכרת השמים בהירים מידי עבור יום חורפי.
ולכן גם התנופה של הכובע נראית כאילו העיפו אותו בכוונה בקשת. אולי אפילו לצייר את התנופה בפיתולים.

• הוסף לסימניות
איורים נהדרים!
ממש אהבתי את הצביעה

:)

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים!
צביעה מתוקה.
בראשון תוסיפי דחוף אור וצל בילדה שמתרוממת,כרגע ,הבגד ניראה ריק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה