מידע שימושי יועץ משכנתאות

• הוסף לסימניות
ואני שמעתי
על יועץ מאוד מעורבב שפשוט מורחחחחחח אותך עד שלא תוכלי לקבל שום הצעה יותר טובה
מבקש מליון מסמכים ומלאה אותך בזה שהוא "מטפל" בתיק
ואז הבנ"א נשאר עם לשון בחוץ וחייב לקחת כל הצעה שהוא נותן - משהו מוכר בי-ם או לשלם 200 אלף על הפרת חוזה...
יש הרבה סיפורים
צריך להיות ערניים!!!
במקרה שלי אבא של בעלי ממש קלט אותו - ואכן החשדות לא היו לשוא התברר לנו על כמה אנשים שנפלו איתו!

• הוסף לסימניות
יש למישהו את המייל המעודכן של פתרונות משכנתא-פניני מילשטיין?
המייל שמעודכן פה הוא לא נכון.

תודה!!

• הוסף לסימניות
אין לי המלצות על משהו ספציפי אבל אני רוצה להמליץ לכל מי שפונה ליועץ משכנתאות שיפנה אחרי שברור לו שהוא קונה את הדירה ואפילו אולי בשלב של חתימת חוזה.
יועצי המשכנתאות קוראים לך לפגישה ללא התחייבות, ומהר מאד הם דואגים שתוציא את כרטיס האשראי ובסוף עלול לקרות שאת לא קונה את הדירה הספציפית הזו ואז יועצי המשכנתאות טוענים שכל דירה זה בפני עצמו ואם את קונה דירה אחרת את צריכה לשלם שוב.
אני אישית והחברים שאני עובד איתם לא נוהגים כך אלא תשלום על פעם אחת גם אם רכשת אחרי שנה דירה אחרת .
אני חותם על מסמך כזה מול הלקוח.

• הוסף לסימניות
לא עברתי על כל האשכול
ממליצה מאד על אושי שטרן - פריים בב"ב
אנחנו עשינו אצלו והיינו מאד מרוצים
הן מצורת העבודה, זמינות, שירות טאדיבות
הוא הצליח להוציא לנו משכנתא על טאבו משותף
ומי שבתחום מבין כמה זה קשה וכמעט בלתי אפשרי
באחוזים יחסית לטאבו משותף לא גבוהים

• הוסף לסימניות
אני מאד ממליצה על פרנקל משכנתאות.
אני יודעת על סניף בבית שמש, אבל פעיל בכל הארץ (לדעתי זה הטלפון שפלספלס נתן)
אם תרצו אוכל לברר את המספר הוודאי שלו.
לי הוא עזר בדירה במודיעין עילית. פעלתי לפי הנחיותיו והמלצותיו ועד היום המשכנתא שלנו ב"ה רק יורדת מדי חודש. ממש מומלץ. מקצועי, מהיר ויעיל.
יש למישהו עוד פרטים עליו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה