- הוסף לסימניות
יש דברים כאלו.לא מכירה ילדים בריאים עם טיטול לאחר גיל 4
זה יכול להיות קושי פיזי או רגשי ואולי משהו אחר.
הומואפטיה יכולה לעזור.
יש דברים כאלו.לא מכירה ילדים בריאים עם טיטול לאחר גיל 4
יש לך פה באשכול הזה מידע שיכול לעזור לך.גם הבת שלי בת שלוש וחצי לא מוכנה להיגמל בשום אופן,
היא בשלה לגמרי,אבל יש לה פשוט פחד להוריד את הטיטול,
זה מגיע לרמה שלא מסכימה ללבוש תחתון,
אני אפילו לא מנסה לקחת אותה לשרותים,
קודם כל מנסה להרגיל אותה לרעיון שאין טיטול יש רק תחתון-מורידה לה כל יום את הטיטול לשעה ובשעה הזאת הילדה צורחת צרחות שתלבישי לי טיטול,
משהי יודעת איך מטפלים בכזה מצב?
התכוונתי לרוב הילדים.יש דברים כאלו.
זה יכול להיות קושי פיזי או רגשי ואולי משהו אחר.
הומואפטיה יכולה לעזור.
עולה כסף?דפנה תייר tel:+972544781942
אלופה בתחום הגמילה בכל הגילאים ובכל סוגי הקשיים
ממליצה מנסיון
באיזה עיר את?מה עושים?
למי פונים?
גם הבת שלי בת שלוש וחצי לא מוכנה להיגמל בשום אופן,
היא בשלה לגמרי,אבל יש לה פשוט פחד להוריד את הטיטול,
זה מגיע לרמה שלא מסכימה ללבוש תחתון,
אני אפילו לא מנסה לקחת אותה לשרותים,
קודם כל מנסה להרגיל אותה לרעיון שאין טיטול יש רק תחתון-מורידה לה כל יום את הטיטול לשעה ובשעה הזאת הילדה צורחת צרחות שתלבישי לי טיטול,
משהי יודעת איך מטפלים בכזה מצב?
אצלי המצב היה שונה הילדה לא הייתה מוכנה אפילו ללבוש תחתון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים