דרוש מידע יועצת תעסוקתית

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות על יועצת תעסוקתית טובה באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
למי? איזו מטרה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכי לגרפולוגית חוה רוטשליד מחיפה, היא תותחית!!
שלחתי לה כתב בדואר וקבלתי תשובה בכתב.
קלעה בול!!
תשובה את יכולה לקבל בע"פ או באמייל, תלוי מה סיכמתם.
היא עמוסה, אבל שווה את זמן ההמתנה.

• הוסף לסימניות
ענבל קסבי
יועצת תעסוקתית ממש מוצלחת!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות נוספות מנסיון

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא מכירה אותה אישית מבחינת מקצועית, אני מכירה את הבנאדם עצמו- ומדובר בבן אדם מדהים.
הבנתי שהיא מנהלת אגף באיזה שהוא מכון-חברה ליעוץ תעסוקתי, ואנשים מאוד מאוד נעזרים בה.
קחי את הכתובת מייל, תשאלי אותה בעצמך מה יש לה להציע, היא מאוד נחמדה ואדיבה...
inbalkasbi שטורדל ג'מיל נקודה קום
מלא מלא הצלחה!!
אם את צריכה מס' פלאפון, תגידי, ואני אשיג לך בעז"ה...

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא מכירה אותה אישית מבחינת מקצועית, אני מכירה את הבנאדם עצמו- ומדובר בבן אדם מדהים.
הבנתי שהיא מנהלת אגף באיזה שהוא מכון-חברה ליעוץ תעסוקתי, ואנשים מאוד מאוד נעזרים בה.
קחי את הכתובת מייל, תשאלי אותה בעצמך מה יש לה להציע, היא מאוד נחמדה ואדיבה...
inbalkasbi שטורדל ג'מיל נקודה קום
מלא מלא הצלחה!!
אם את צריכה מס' פלאפון, תגידי, ואני אשיג לך בעז"ה...
אני מדברת על ענבל קסבי, כפי שרשמתי קודם..

• הוסף לסימניות
מקפיצה ,
מישהי מכירה יועצת מקצועית ואמינה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה