יועת הנקה מאוחדת

• הוסף לסימניות
האם יש למשהי נסיון עם יועצת הנקה דרך קופת חולים מאוחדת בירושלים?
אם כן, אשמח לשמוע פה או באישי
שם של יועצת איפה היא מקבלת והאם זה עזר
תודה מראש לעונות

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מעולה
אבל לא בטוח שהיא מקבלת דרך מאוחדת
אבל אולי כבר היום כן
אם את מעוניינת תעדכני

• הוסף לסימניות
יונה רוב מבית וגן, לא יודעת לגבי מאוחדת אבל היא מדהימה!

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה רלוונטית להיום לגבי ייעוץ הנקה?
לא אכפת לי לשלם פרטי, אבל חייבת מישהי אלופה ונעימה ביותר.

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה רלוונטית להיום לגבי ייעוץ הנקה?
לא אכפת לי לשלם פרטי, אבל חייבת מישהי אלופה ונעימה ביותר.
דרך מאוחדת?
יש את יהודית מקלס,
היא אלופה!!!!!
וחינמית.
אני ממש נהנית לדבר איתה.

• הוסף לסימניות
תודה תודה|!
זה נראה לי שהיא באזור המרכז, אני צודקת?
לא ממש הסתדרתי להבין איפה היא מקבלת, אבל בכל אופן,
אני מירושלים.
יש אולי עוד הצעות?

• הוסף לסימניות
תודה תודה|!
זה נראה לי שהיא באזור המרכז, אני צודקת?
לא ממש הסתדרתי להבין איפה היא מקבלת, אבל בכל אופן,
אני מירושלים.
יש אולי עוד הצעות?
יש משהי אחת . שהיא אחת ואין בלתה
ובעיות בהנקה והכאבים שזה גורם והעובדה שהתינוק צריך לאכול כל 3 שעות ולא משנה מה....- כל זה אני מכירה מצוין וגם אחרי 7 לידות הייתי צריכה עזרה
ולכן אני ממליצה לך לנסות ללכת אליה ולא משנה כמה זה יעלה. גם אם זה לא דרך מאוחדת (לדעתי לא יקר.. היא נשמה טובה )
קוראים לה שרה כרמל והיא גרה ברחוב פנינה בירושלים
אגב נראה לי שעדיין היא עובדת בטלז סטון בבית החלמה. אם לא רלוונטי לך אולי יהיה רלוונטי לאחרות לדעת
כי אז היא זמינה ובקלות ובחינם

• הוסף לסימניות
אני מכירה את אסתי סלומון
עובדת במאוחדת בביתר ובירושלים
נעימה ומקצועית

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בבני ברק וכן המלצה על משאבת חלב !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה