דרוש מידע יוצר הסרטים

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד את תוכנת יוצר הסרטים?

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת את התוכנה הזו
אפשר גם?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לדעת איך אפשר להוריד את התוכנה של יוצר סרטים (נטפרי)

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת אם אני לא טועה movavi slideshow maker זה תוכנה פצצתית.
עם מלא אפקטים ומעברים, יש אותה בחים (אני קניתי ב250 שח, כי יש לי ככה יותר אפקטים ואני צריכה את זה)
ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת אם אני לא טועה movavi slideshow maker זה תוכנה פצצתית.
עם מלא אפקטים ומעברים, יש אותה בחים (אני קניתי ב250 שח, כי יש לי ככה יותר אפקטים ואני צריכה את זה)
ממליצה בחום!!!

חשוב מאד לדעת שהתוכנה הזאת בגרסה החינמית נותנת ליצא סרטים עד 60 שניות בלבד !!
לי זה היה מאד מאכזב לגלות את זה אחרי שעבדתי שם על קליפ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חשוב מאד לדעת שהתוכנה הזאת בגרסה החינמית נותנת ליצא סרטים עד 60 שניות בלבד !!
לי זה היה מאד מאכזב לגלות את זה אחרי שעבדתי שם על קליפ
גם בחינמי, אם מצליחים להתקין טוב (נניח מ get into PC ) זה שומר רגיל לגמרי!!
אבל אני כאמור קניתי, כי רציתי את כל השיכלולים, ונראה לי ש250 ש"ח שווה את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה