כללי יוקרה במשתלה - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
לקראת סגירה, אבל מוכנה לשמוע עוד הע/ארות
פרסום לעיתון

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 468.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לקח לי מספר שניות לזהות את המילה "חבילה".
כללית- זה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
יפה.
מפריע לי כל הצלליות והחשכה על האותיות.
לבן בוהק נראה לי יהיה יותר---
וגם שניונת עד שקלטתי ת'מילה חבילה...או שזה רק הבעיה שלי?

• הוסף לסימניות
אין לי ענין שזה יהיה מאד ברור, המסר פה הוא ההרמוניה והאוירה שהויז'ואל יוצר.
ועצם זה שהתעכבתם יותר משניה זה כבר משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;771796:
להתעכב על מסר ,זה טוב.
אבל על קריאה-לא ,זה לא טוב.

• הוסף לסימניות
כל האלמנטים מסביב לכותרת לא משתלבים טוב....אפשר לנסות לסדר אותם בצורה יותר טובה או להוריד אותם ולהרגיש בנוח כי האפקט על האותיות יכול להספיק!כל המוסיף גורע!
חוצמזה המודעה מאוד יפה ובנויה טוב

• הוסף לסימניות
המודעה מעוצבת יפה מאד, אבל לא מובן אם הפרסום הוא על שוק חג השבועות או על כלים להשכרה, או על חבילת חתונה. אם הלקוחה רוצה לפרסם על חבילת החתונה ובאותה הזדמנות "לרקוד על כל החתונות" ולפרסם גם את שבועות, לדעתי היא מפספסת מכל הכיוונים. שבועות הוא חג מספיק קשור לפרחים בשביל למרוח עליו עמוד נפרד, לתת לו תשומת לב כמו שוודאי הלקוחה מעוניינת.

• הוסף לסימניות
גוונים יפיפיים!
אכן משדר יוקרה.
הפריע לי שההצעה לעיצובי שולחן ,הן על שולחן סלוני ארוך-הייתי שמה את הזר על שולחן עגול,כמו בחתונות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;771796:

השאלה אם יתעכבו על זה כמונו, או שידפדפו הלאה.

מודעה יפה.
הפריטים על האותיות נראים חסרי פרופורציה בגודלם.

• הוסף לסימניות
מודעה מענינית ומושכת.
אם עיקר המסר הוא עיסקת חבילה את זה להשים כויז'אל הראשוני
ורק מתחת לזה את שני המסרים הנוספים-שוק פרחים וכלים להשכרה
הצלחות...

• הוסף לסימניות
אכן
גם לדעתי הפריטים על האותיות מפריעים לי
וכן ריבוי הנושאים בכתבה

• הוסף לסימניות
בכלליות יפה מאוד אך: חסרה נוכחות של ה"חבילה" הוא נהיה משני, תגדילי ותורידי את הבקבוק יין הוא מפריע מאות לקריאות ומיותר, את השורה של טלח, תקנון וכו לא שמים שם אלא למטה בסוף וחייבים ליד של כוכבית גם במבצע עצמו שמוביל לשם. וכמו שכתבו לעיל שתי ה"ידיעות" הראשונות "שוק" ו"מבחר" אמורים ליד מתחת למבצע שאותו בעיקר את מפרסמת

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל הארה ולאחר מכן הערה.
הגרפיקה והבניה של "חבילה מושלמת" היא יפהפיה עם הרב המעוף.
אך שיבוצה של גרפיקה כל כך עמוסה בפרטים בתוך פרסומת שאף היא מרובת מלל ועיצוב, חוטאת לענין.
הקורא שמביט במועה רואה פה עומס בלתי רגיל של אובייקטים, טקסט, סגנונות עיצוב שונים, ובתכל'ס זה לא עובר טוב את העין למרות הרמה הגרפית הגבוהה.

• הוסף לסימניות
לכל המאירים והמעירים,
ראשית, תודה ענקית על העצות המועילות והנכונות.
שנית, בעניין ריבוי המסרים, זוהי אכן בעיה אמיתית ומן הסתם גם אני הבנתי וחשבתי על כך.
אלא ש... הלקוח (שהוא אגב לקוח קבוע ונאמן) ביקש / דרש להעמיס את כל המסרים בפרסום אחד.
אני כגרפיקאית "מסורה" עשיתי את מירב המאמצים להבליט ומנגד לא להפריע, להעמיס ומנגד לא לטשטש.
בקיצער...מלאכת הקומפוזיציה לא היתה פשוטה.

דומני שבנתונים שקיבלתי, התוצאה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה