יורדים למעלה :)

• הוסף לסימניות
הדובונית הזו לא החליטה אם היא עולה או יורדת או שאני סתם נתקעתי לה באמצע הדרך.
:)

קבצים מצורפים

• cute.png
    KB 769.9 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
זה נראה שאת גרמת לה להיסוס...

התמונות שלך אחד אפס!

• הוסף לסימניות
הי
איזה כיף לגלות אותה פה פתאום ביום בהיר!
חמודה דבש:)

רחלי צלמת מדהימה, שאפו!

• הוסף לסימניות
יפה רחלי,
קומפ מעולה, צבעים יפים!!

• הוסף לסימניות
גם התפיסה טובה. והזוית

• הוסף לסימניות
בעיקר תפס לי את העין הזוית המעניינת! מקסים!!!
והעומק שדה- וואו...

• הוסף לסימניות
דוגרי רחלי אני מאד מאד אוהבת את התמונות שלך בדיוק אמרתי למישהי אתמול שאת אחת הצלמות..
אבל לי אישית מפריע משו בעיניים שלה

• הוסף לסימניות
הואיי איך היא דומה לך.

תפיסה טובה.
חוץ מזה שקר לי ברגליים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;1938010:
דוגרי רחלי אני מאד מאד אוהבת את התמונות שלך בדיוק אמרתי למישהי אתמול שאת אחת הצלמות..
אבל לי אישית מפריע משו בעיניים שלה
תודה ,כייף לשמוע :eek: מה מפריע לך בעיניים?
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1938030:
הואיי איך היא דומה לך.

תפיסה טובה.
חוץ מזה שקר לי ברגליים...

תודה יקירתי,
אך אין ביננו קרבה משפחתית.
(בכייף הייתי חוטפת ומאמצת אותה לעצמי אבל אני מסתכנת עם הרשויות כבר....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1938047:
תודה ,כייף לשמוע :eek: מה מפריע לך בעיניים?

תודה יקירתי,
אך אין ביננו קרבה משפחתית.
(בכייף הייתי חוטפת ומאמצת אותה לעצמי אבל אני מסתכנת עם הרשויות כבר....)

אם תקחי לנו אותה
נהיה רעבים:)

החוזה מבוטל:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה