יחידות- בוצעו שינויים אשמח לרעיונות וכיוונים

• הוסף לסימניות
אשמח להערות הארות ושינויים חשובים כנראה שיהיו אחרונים,
כמו כן אשמח בעזרה של מיקום המטבח פינת אוכל וסלון בשני היחידות.

נכון לעכשיו השינויים שבוצעו המרחק של המרפסת יחידה שמאלית הוקטן למטר מהמעקה לעומת 2 שהיה, כמו כן בצד ימין גם הוקטן למטר והולך וגדל ל 2 מטר בקו ישר עם המרפסת של היחידה הימנית.

מה שלא רואים בסקיצה:
* כמובן שתהיה הפרדה במרפסות מה שלא רואים בסקיצה וכן היציאה למרפסת מהיחידה הימנית תהיה עם חלון גדול.
* הכניסה לשירותים מקלחת תהיה כנראה עם דלת הזזה, אלא אם כן יהיו רעיונות אחרים

מצורף 2 סקיצות על רעיונות של כיווניי מחשבה שעשיתי, אשמח לעזרה

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 405.6 · צפיות: 35
  • 2.png
    2.png
    KB 398.3 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תוסיף מידות, כדי שיהיה אפשר לעזור

• הוסף לסימניות
מצרף מידות כמה שניתן לראות,
המידות של הצבעוני לא הכי מדוייקות(זה אני עשיתי) אבל לצורך השוואה יש גם סקיצה של מידות מדוייקות יותר של האדריכלית להבנת הגודל המוערך.

קצת קשה לראות עם המידות אבל לפחות כיווני מחשבה ככה שאוכל לשלוח לאדריכלית לביצוע אחרון שיהיה מידות יותר מדוייקות

קבצים מצורפים

• מידות.png
    KB 822.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בתרשים נראה כי הדלת עולה על המיטה, בתכנית זה עוד נראה איך שהוא.
אבל קח בחשבון שבמציאות זה אומר שהדלת לא נפתחת כי היא נתקעת במיטה ואי אפשר להכנס לחדר.. וזה יהיה יותר גרוע כשיפירדו מיטות. אותו דבר עם המקלחת ביחידת הורים.
לא היה לי זמן להתעמק במידות אבל אם הדלתות במידה נכונה אז 2 המקומות הנ"ל לא עובדים.

• הוסף לסימניות
אין כאן פירוט מספיק של כל הפונקציות, כך שקשה לראות את התמונה הכללית.
מצטרפת למה שכתבה NORI

• הוסף לסימניות
במבט מלמעלה מה שקפץ לי- למה דלת היציאה למרפסת ביחידה הימנית היא מחדר שינה ולא מהסלון/מטבח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efraty;2173262:
במבט מלמעלה מה שקפץ לי- למה דלת היציאה למרפסת ביחידה הימנית היא מחדר שינה ולא מהסלון/מטבח?

זה לא דלת זה חלון של החדר למרפסת, היציאה תהיה חלון גדול בסלון מטבח.

נכתב ע"י revrut;2173157:
אין כאן פירוט מספיק של כל הפונקציות, כך שקשה לראות את התמונה הכללית.
מצטרפת למה שכתבה NORI

אנסה להשיג מידות יותר טובות

נכתב ע"י nori;2172071:
בתרשים נראה כי הדלת עולה על המיטה, בתכנית זה עוד נראה איך שהוא.
אבל קח בחשבון שבמציאות זה אומר שהדלת לא נפתחת כי היא נתקעת במיטה ואי אפשר להכנס לחדר.. וזה יהיה יותר גרוע כשיפירדו מיטות. אותו דבר עם המקלחת ביחידת הורים.
לא היה לי זמן להתעמק במידות אבל אם הדלתות במידה נכונה אז 2 המקומות הנ"ל לא עובדים.

הדלתות יהיו כנראה הזזה בשירותים מקלחת, לגבי היחידה השמאלית אני עדיין שוקל איפה כדאי להשים את הדלת של החדר ואם לא תהיה ברירה נעשה גם הזזה.

• הוסף לסימניות
דלת הזזה מחזיקה מעמד פחות זמן, ודורשת עדינות יותר בפתיחה ובסגירה.
אני אישית ממליצה ללקוחות ללכת על זה רק בבית שלהם ורק כשחייבים.
בדירות להשכרה כדאי ללכת על מוצרים איכותיים ולא לסמוך על השוכרים שישמרו טוב.

• הוסף לסימניות
המרפסת של היחידה השמאלית היא לכל אורך חדר השינה של היחידה הימנית?
לא מוזר??
שים לב לכיוון המיטות בשתי היחידות - לא לפי כל השיטות, מה שיקשה אולי על השכרת היחידות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AutoCAD;2173366:

כמו"כ דלתות הזזה לא אטומות מספיק, משתמשים בהם כמפלט אחרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AutoCAD;2173366:

אני גם מעדיף שלא, הלוואי שאצליח להגיע לתכנון אחר.
אולי עדיף דלת עם פתיחה חיצונית?

נכתב ע"י הני כגנס;2173444:
המרפסת של היחידה השמאלית היא לכל אורך חדר השינה של היחידה הימנית?
לא מוזר??
שים לב לכיוון המיטות בשתי היחידות - לא לפי כל השיטות, מה שיקשה אולי על השכרת היחידות

אולי זה מוזר, יש בעיה בזה אם יש קיר 20? עדיין זה יפריע?

נכתב ע"י א6;2173518:
תכנון בצורת מבוך מבזבז הרבה שטח

לפעמים אין הרבה ברירות,
אבל אשמח לשמוע דעות וכיוונים שונים, רק ששני השירותים חייבים להיות פחות או יותר במיקומים האלו או יותר ימינה ולא שמאלה.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי
1.אסור דלתות הזזה!! זה ממש מוריד מערך היחידה לגמרי...
2.לדעתי בשמאלית את החדר תשים מול השירותים כך שייכנסו דרך פרוזדור של שירותים+חדר והחלק למעלה יהיה פתוח לסלון ומטבח ויציאה למרפסת.
3.ודאי שהשירותים ביחידה הימנית לא אמורים לצאת מחלל הסלון אלא מהפרוזדור שמוביל לחדר או מהחדר עצמו.4
.כמו שאמרו קודמיי א"א להתייחס לכזאת תכנית, תוסיף מטבח,שולחן אוכל, מכונת כביסה, ואז נוכל לייעץ ולהעיר.
אין מספיק בשר על מנת לייעץ כאן....
מלבד זאת קונטור הקירות ע"ח המרפסות השתנה לגמרי, האם זה כן אפשרי? אז אולי בצורה אחרת לשנות קונטור??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אניתי;2173926:
גם לדעתי
2.לדעתי בשמאלית את החדר תשים מול השירותים כך שייכנסו דרך פרוזדור של שירותים+חדר והחלק למעלה יהיה פתוח לסלון ומטבח ויציאה למרפסת.
3.כמו שאמרו קודמיי א"א להתייחס לכזאת תכנית, תוסיף מטבח,שולחן אוכל, מכונת כביסה, ואז נוכל לייעץ ולהעיר.
אין על מה לייעץ כאן....

1. יש לך רעיון מה לעשות בשביל להימנע מדלת הזזה? אולי פתיחה חיצונית או כל רעיון אחר?
2. בכוונה לא עשיתי דרך פרוזדור כי חששתי שזה יראה כניסה צפופה מידיי, אבל אנסה את זה גם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אניתי;2173926:
גם לדעתי
3.ודאי שהשירותים ביחידה הימנית לא אמורים לצאת מחלל הסלון אלא מהפרוזדור שמוביל לחדר או מהחדר עצמו.4
.כמו שאמרו קודמיי א"א להתייחס לכזאת תכנית, תוסיף מטבח,שולחן אוכל, מכונת כביסה, ואז נוכל לייעץ ולהעיר.
אין מספיק בשר על מנת לייעץ כאן....
מלבד זאת קונטור הקירות ע"ח המרפסות השתנה לגמרי, האם זה כן אפשרי? אז אולי בצורה אחרת לשנות קונטור??

"קונטור הקירות" מה זה?
אם התכוונת לזה שהמרפסות קטנו לטובת היחידות, אז כן.
אני פתוח להצעות העיקר שיראה טוב, כבר שקלתי אפשרות לוותר על מרפסת ביחידה שמאלית אבל אני ממש לא שלם עם זה זה יוריד הרבה מהערך שלה.

• הוסף לסימניות
אתה מתכנן את היחידות לבד?
אם כן- חבל... תעבוד יד ביד עם מעצב/ת ותראה כי טוב.
אם יש לך בעל/ת מקצוע- לך איתם, אל תנסה את כוחך יותר מידי, בשביל זה אתה משלם, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2176035:
אתה מתכנן את היחידות לבד?
אם כן- חבל... תעבוד יד ביד עם מעצב/ת ותראה כי טוב.
אם יש לך בעל/ת מקצוע- לך איתם, אל תנסה את כוחך יותר מידי, בשביל זה אתה משלם, לא?

ממש לא לבד, כמו שאת יכולה לראות לפי הסקיצות הראשונות יש לי אדריכלית.

• הוסף לסימניות
אז חבל שאתה לא נותן לה לעבוד. אתה לא צריך לעבוד בשבילה. חבל על האנרגיה שאתה משקיע.
תן לה לעבוד ונשמח לראות את התוצאה ונוכל לתת אולי שיפורים וחוו"ד נוספת.

אי אפשר בפורום להעלות שרטוטים ברמה שאתה מעלה ולצפות לחוו"ד שתועיל לך.
אני אומרת את זה רק לטובה, רעיונות שיפורים על קצה המזלג יש פה מלא אנשים טובים שעוזרים, לתכנן מ0 להתעמק בתכנית לא מובנות שהן שגויות מכל כוון שמסתכלים בהם זה מורכב לאנשים שנכנסים לכמה דקות פה ושם.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד.
לא רציתי להגיד את זה ככה ברור כמו NORI , אבל זה נראה תכנית שבסה"כ מיקמו בה שירותים בהתאם לקולטנים ומבקשים עזרה איך לסדר את השאר ....
לשם כך אכן שכרת את המעצבת ואנחנו ניתן עוד רעיונות והערות על סמך תכניות יותר משוכללות...
\ סה"כ הפונטנציאל של היחידות הוא אדיר וחבל לפספס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה