יחידות- בתקווה שהפעם זאת הפעם האחרונה

• הוסף לסימניות
אשמח לכל הצעת ייעול ושיפור.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-08-11-18-48-40.png
    Screenshot_2016-08-11-18-48-40.png
    KB 96.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כמה רעיונות בשרבוט שצרפתי:

להוציא את מכונות הכביסה למרפסות ולהתקין גגון קל מעליהן,
ולהרוויח:
ביחידה הימנית מקום מרווח יותר במטבח,
וביחידה השמאלית להחליף בין מיקום פינת האוכל לשיש ואז לחלק לחלבי ובשרי בקווים מקבילים ובכניסה ליחידה אפשר לשים כורסא.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 123.PNG
    KB 80.2 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RG אדריכלית;2198575:
כמה רעיונות בשרבוט שצרפתי:

להוציא את מכונות הכביסה למרפסות ולהתקין גגון קל מעליהן,
ולהרוויח:
ביחידה הימנית מקום מרווח יותר במטבח,
וביחידה השמאלית להחליף בין מיקום פינת האוכל לשיש ואז לחלק לחלבי ובשרי בקווים מקבילים ובכניסה ליחידה אפשר לשים כורסא.
בהצלחה!

את המכונות כביסה חשבתי לשים בשני היחידות מתחת לשיש צמוד למקרר, זה נראה לי יותר נוח לימים חורפיים מאשר לצאת למרפסת.
ככה זה יתן לי יותר מקום לשים שם את הפינת אוכל ויתן מקום לספה קטנה בכל יחידה.

• הוסף לסימניות
התכנון נראה יותר טוב והשטח מנוצל מהתוכניות הקודמות.

לי אישית מפריע שהמרפסת של יחידה 1 מקיפה כמעט את כל חדר השינה של יחידה 2.
צריך לשים לב אולי לבידוד טוב יותר בין החדר למרפסת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י להרגיש בבית;2203263:
התכנון נראה יותר טוב והשטח מנוצל מהתוכניות הקודמות.

לי אישית מפריע שהמרפסת של יחידה 1 מקיפה כמעט את כל חדר השינה של יחידה 2.
צריך לשים לב אולי לבידוד טוב יותר בין החדר למרפסת.

אין לי הרבה ברירות של משחק עם המיקום של המרפסת זה המקסימום שאפשר,
אדאג לבידוד הכי טוב שאפשר בחדר הזה.

לגבי דלתות לחדרי שינה כדאי לשנות צד לדלת?
ביחידה 1 להזיז יותר ימינה צמוד לשירותים,
ביחידה 2 להזיז שמאלה צמוד לשירותים.

ומה עדיף לשירותים דלתות הזזה או דלת נפתחת חיצונית?
ואם יש עוד דברים של מיקומים שניתן לשנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה