יחידות דיור

• הוסף לסימניות
יחידות דיור שמשום מה לא מרוצה מאה אחוז מאף אחת מהאפשרויות
אשמח להערות והארות מחכימות
תודה!!!
אז ככה הקומה הראשונה:תוכנית 4-קומה ראשונה כיום הקומה לא משתנה לכן לא מרוהטת וללא מידות
תוכנית 3 -קומה ראשונה עם השינוי של המדרגות גם היא רק לצורך הבנה ,
והשאר הן האפשרויות תוכנית 1 ו 2 די דומות. ו5 עוד אופציה
הפרוגרמה :
+ יחידה להשכרה אחת של 3 חדרים,
+חדר להשכרה עם שרותים וכיור שבהמשך יוכל להתווסף אל הבית .
+ל2 היחידות יהיו 2 דלתות כניסה גם מהבית וגם מבחוץ, הדלת מהבית היא לא תהיה שימושית כרגע .
+לא חייב אבל רצוי ותהיה גם גישה מהבית אל שטח לא בנוי לסוכה מפני שהסוכה למטה ממש קטנה. (מה גודל הגיוני לסוכה רוחב 1.70 מ' זה שווה משהו בכלל?)
המדרגות הן דווקא במקום זה מפני שזו הדרך היחידה להגדיל מעט את המטבח והסלון כל אלפי ניסיונות אחרים לא זרמו... ועדיין הסלון גדל אולי אך לא משמעותית כי העמוד ממש תקוע...

קבצים מצורפים

• תוכנית 1.PNG
    תוכנית 1.PNG
    KB 18.3 · צפיות: 27
  • תוכנית 2.PNG
    KB 162.7 · צפיות: 0
  • קומה א מקורית.PNG
    קומה א מקורית.PNG
    KB 29 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
למה לא תעלי בפתוח?
זה הרבה קבצים, צריך חריצות רבה בשביל להוריד ולפתוח אותם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2252386:
למה לא תעלי בפתוח?
זה הרבה קבצים, צריך חריצות רבה בשביל להוריד ולפתוח אותם...

צודקת כרגיל לא מצליחה להפוך אותם לתמונה... :0

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2252669:
רק אולי תכווני מה זו כל תכנית...

דבר ראשון אין עלייך!!! אולי פעם אחת אני אלמד איך לעשות זאת...:(;)
הראשונה לדעתי פחות מוצלחת השניה והשלישית דומות אבל שונות והאחרונות הן הקומה למטה שבנויה ללא שינוי ועם שינוי של תוספת המדרגות
תודה!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה .... משהו מישהו??

• הוסף לסימניות
לדעתי אין הצדקה למדרגות האלו, הן לוקחות ה-מ-ו-ן מקום, ולמה? לחדר להשכרה וסוכה מאולצת!
אין שום מידות, אבל אני חושבת שהדירה המקורית הכי טובה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא של חני;2253511:
לדעתי אין הצדקה למדרגות האלו, הן לוקחות ה-מ-ו-ן מקום, ולמה? לחדר להשכרה וסוכה מאולצת!
אין שום מידות, אבל אני חושבת שהדירה המקורית הכי טובה...

אולי לא הסברתי מספיק הדירה המקורית זה קומה ראשונה!!! ויש תוספת של יחידת דיור ,חדר וסוכה בקומה השניה

• הוסף לסימניות
באמת קצת לא מובנות התכניות למי שלא נמצא בעומקן.
תתני קצת יותר פירוט מה קיים, מה הדרישות, מה נותנת כל אופציה.
ניסיתי להסתכל עליהן ע"מ להאיר ולהעיר אך ראיתי שלא ירדתי לשורש העניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2253532:
באמת קצת לא מובנות התכניות למי שלא נמצא בעומקן.
תתני קצת יותר פירוט מה קיים, מה הדרישות, מה נותנת כל אופציה.
ניסיתי להסתכל עליהן ע"מ להאיר ולהעיר אך ראיתי שלא ירדתי לשורש העניין.

סורי כנראה בגלל שאני בתוך העניינים זה היה נראה לי מובן' אז ערכתי שוב את השאלה בתחיל, האשכול והעליתי שם שוב את התמונות הפתוחות ( תודה ל revrut ).
אז יאלהה מחכה להערות.... תודה לכולם!!!:p

• הוסף לסימניות
כן, הבנתי שהדירה המקורית בקומה הראשונה, ואני חושבת שלבזבז את המקום של המדרגות האלו בשביל חדר להשכרה שלפחות עכשו לא הולכים להשתמש בו, וזה אומר בעצם שכשן ירצו, יכל היה להיות להם חדר נורמלי בקומה שלהם, זה בזבוז טוטאלי של מקום, (מעבר לכך שזה לא נוח) ואפשר פשוט לעשות רק את המדרגות מהחדר מדרגות לחדר להשכרה, ליח"ד, ולמרפסת. (בכל מקרה, כשיש רק מרפסת בגג, משתמשים בזה נטו לסוכות...) אז שיעלו מהחדר מדרגות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא של חני;2253685:
כן, הבנתי שהדירה המקורית בקומה הראשונה, ואני חושבת שלבזבז את המקום של המדרגות האלו בשביל חדר להשכרה שלפחות עכשו לא הולכים להשתמש בו, וזה אומר בעצם שכשן ירצו, יכל היה להיות להם חדר נורמלי בקומה שלהם, זה בזבוז טוטאלי של מקום, (מעבר לכך שזה לא נוח) ואפשר פשוט לעשות רק את המדרגות מהחדר מדרגות לחדר להשכרה, ליח"ד, ולמרפסת. (בכל מקרה, כשיש רק מרפסת בגג, משתמשים בזה נטו לסוכות...) אז שיעלו מהחדר מדרגות.

זה מה שהם רוצים... שיהיה מדרגות בבית שהסלון יגדל מעט... וחדר למעלה ...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכאדריכלית שלהם את צריכה להבהיר להם היטב את הטעויות שבתכנון הזה.
(כמובן שאם הם מתעקשים, זה בחירה שלהם... אבל שיבינו...)
בנוגע לתכניות עצמן, גם אני רואה בכל אחת מהן מידי הרבה חסרונות... (כמו שהרגשת בעצמך...)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא של חני;2253842:
אני חושבת שכאדריכלית שלהם את צריכה להבהיר להם היטב את הטעויות שבתכנון הזה.
(כמובן שאם הם מתעקשים, זה בחירה שלהם... אבל שיבינו...)
בנוגע לתכניות עצמן, גם אני רואה בכל אחת מהן מידי הרבה חסרונות... (כמו שהרגשת בעצמך...)
בהצלחה!!
אז ככה כרגע בהתחלה אכן כך מתוכנן למעלה יהיה חדר להשכרה , יחידה בת 3 חדרים וסוכה , אך ממש ממש חשוב להם שיתוכנן כך שבעתיד לכשירצו יוכלו לצרף את החדר למעלה והסוכה... אז זה רצונם והמדרגות במקום אחר כדי להרוויח גם את החדר למעלה וגם למטה נבדק לפני ולפנים וזה הקטין משמעותית את הסלון הלא גדול גם ככה...
אם עולה בדעת מישהי משהו אחר שאולי לא חשבתי עליו אשמח מאד ,
או רעיון קטן כדי להקפיץ את התכנון הקיים אשמח גם כן!!
תודה!!

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שחדר ילדים באמצע ללא אוורור זה בעיה, הייתי מעדיפה את האופציה השניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה