כללי יחיעם- מה אתם אומרים?!

• פותח הנושא pl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;809028:
יפיפה!
שווה לנסות צבע כהה מהתמונה במקום השחור.
מפריע לי שהשוליים לא שוות מכל הכיוונים (בחלק התחתון)
את זה הלקוח אישר, מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• סופי-07.jpg
    KB 787.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תוצאה יפה!

• הוסף לסימניות
יצא ממש יפה.
נראה לי שבמשפט, כדאי להחליף את המקף בנקודה.
אולי את התמונות של המוצרים, להוריד עוד קצת.

• הוסף לסימניות
הו!
עכשיו יש בשר!

• הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית לכל המגיבים!!!
עזרתם לי מאד
יישר כוח!

• הוסף לסימניות
איזה הבדל מהמודעה הראשונה- מצויין!

• הוסף לסימניות
כמה טוב שיש את פרוג!
יצא לך מצויין.

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב!
נראה בשרי ומגרה.

• הוסף לסימניות
מדהים לראות את התהליך!..
יצא לך מצוין ומגרה.

• הוסף לסימניות
שים לב! הלחמניות אחת עם קבנוס ואחת עם נקניקיה.
במוצרים המוצגים יש רק שקית נקנקיות אחת (אם נדקדק אז גם היא לא מהסוג שבלחמניה) והשאר נקניק, קבנוס אין בכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pl;809031:
את זה הלקוח אישר, מה אתם אומרים?

מאד יפה

הסלוגן קצת מפולפל, מזכיר לי את 'המשביע' - מכל הטעמים שבעולם
שאם איני טועה נחום (נוחעם) ברזסקי היה חתום עליה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה