דרוש מידע ייבוא מוצר מסין-המלצה על מקצוען שיטפל בה-כ-ל. יש מישהו?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לייבא כמה מאות יחידות של מוצר קיים מסין.
דא עקא, שאינני מתמצא כמלוא נימה בנבכי בירוקטריות נהלים ואישורים מסוג זה.

מחפש בעל ניסיון שיטפל בהכל בכל עד שיגיע לידיים שלי.
תודה מראש על כל עזרה וסיוע

• הוסף לסימניות
אני מתעסקת עם זה,
אבל אין לי זמן
בגלל בקשות כאלה יצרתי את הקורס בחתימה.
אלא אם כן זה מוצר שיש בו מעט מאד התעסקות אז יכול לבוא בחשבון.

• הוסף לסימניות
כאן
ואני עונה על שאלות במייל.
האם השתנו הרבה דברים מאז שהוקלט הקורס ?
דברים נוספים או אחרים שצריך לדעת אודות אתרים, פלטפורמות, מיסים וכו׳ ?
כמו כן, האם את נותנת מידע לגבי כל ההליך מול המכס (כולל הוצאות שונים סביב זה) ?

• הוסף לסימניות
האם השתנו הרבה דברים מאז שהוקלט הקורס ?
דברים נוספים או אחרים שצריך לדעת אודות אתרים, פלטפורמות, מיסים וכו׳ ?
כמו כן, האם את נותנת מידע לגבי כל ההליך מול המכס (כולל הוצאות שונים סביב זה) ?
לא השתנה עד כמה שידוע לי
יש חלק שמדבר על הנושא של טיפול בייבוא עצמו - שילוח ומכס וכו'

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור איתי קשר.
ניסיון של הרבה שנים עם המון סוגי מוצרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה