ייבוא DVD לפרימייר

• הוסף לסימניות
מה גורם לפרמייר לא לייבא פתאום קבצי DVD?

היה לי פרימייר 5 והוא ייבא את כל סוגי הקבצים יופי
ועכשיו עם התקנת פרימייר 6 הוא לא מוכן לייבא

ענין זה מקשה עלי מאוד עבודה נוכחית שבה עלי לחתוך קטעים רבים מקבצי DVD

אודה לכם מאוד אם תתנו לי פתרון מהיר

תודה ענקית

• הוסף לסימניות
ייתכן מאוד שהמחשב שלכם לא תואם במלואו לדרישות של 6 ולכן הוא עושה בעיות...
בכל מקרה במצב שלך אני חושב שכדאי לעבור לעבוד שוב בגרסה אחת קודם ששם זה עובד בסדר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;910720:
ייתכן מאוד שהמחשב שלכם לא תואם במלואו לדרישות של 6 ולכן הוא עושה בעיות...

במחשב שלי יש את המעבד הכי חזק, זכרון רם 16, לוח אם חדש מעולה ואני עובדת על ווינדוס 8 .
מה יכול להיות שה-6 צריך יותר מיזה?

נכתב ע"י rahamim1;910720:
בכל מקרה במצב שלך אני חושב שכדאי לעבור לעבוד שוב בגרסה אחת קודם ששם זה עובד בסדר.
בהצלחה.

:confused: כבר קניתי את העדכון,
זה לא ממש פתרון בשבילי לחזור לגרסאות קודמות.

יש למשהוא פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אולי תעשי המרה? זה לא פותר את הבעיה, אבל עוקף אותה.
אולי הקובץ בעייתי?
אם קנית את העדכון, אז תלכי למי שקנית, מגיעה לך תמיכה לא., אולי זה בעייה בעדכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן צבי;910826:
אולי תעשי המרה? זה לא פותר את הבעיה, אבל עוקף אותה.
אולי הקובץ בעייתי?
אם קנית את העדכון, אז תלכי למי שקנית, מגיעה לך תמיכה לא., אולי זה בעייה בעדכון?

לעשות המרה זה הרבה זמן
ונסיתי עם התמיכה של אדובי- הם לא יודעים לעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה