ייעוץ בקניה | טייפ mp3

• הוסף לסימניות
רדיו דיסק+MP3 KJ167
של גרץ

אני צריכה את זה בשביל הmp3, היה לי פנסוניק, והעינית הפסיקה לעבוד.
תיקון אמור לעלות 350 ש"ח, והחלטתי שלא שווה להשקיע, כיון שהשימוש בו היה מועט והיה יקר.

יש לי אפשרות לקבל טייפ זה במחיר מוזל.

מה דעתכם?
מוצר טוב? איכות שמיעה טובה?

קבצים מצורפים

• openImg.asp.jpg
    KB 57.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אני שומע הרבה על קלקול העינית.
כיום יש מערכות עם אפשרות לחבר דיסק און קי, נדמה לי שזה פתרון טוב [8 ג'יגה עולה כ80 ש"ח, ויש כמובן כיום נפחים גדולים בהרבה] ואפשר להכניס שם המון שירים בלי להזדקק בכלל לכונן הדיסקים.
מעניין לשמוע את דעת המומחים של "מוזיקה וסאונד"

• הוסף לסימניות
איזה מערכת במחיר סביר אתם מכירים שאפשר לחבר לו דיסק אונ קי?

• הוסף לסימניות
יש מערכת של פנסוניק עם אפשרות חיבור של USB במחיר של 950 ש"ח מחיר מבצע!

• הוסף לסימניות
לא צריך לקנות "מערכות" - קנו רמקולים איכותיים של מחשב + נגן MP3 ואתם מסודרים. לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרידה;292535:
יש מערכת של פנסוניק עם אפשרות חיבור של USB במחיר של 950 ש"ח מחיר מבצע!
מערכות פשוטות יש הרבה יותר בזול.
בדיוק היום ראיתי פרסום מערכת במחיר 250 ש"ח, ורדיו דיסק במחיר 220 ש"ח, שניהם mp3 עם usb
לגבי האיכות אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;292573:
לא צריך לקנות "מערכות" - קנו רמקולים איכותיים של מחשב + נגן MP3 ואתם מסודרים. לגמרי.

האם כוונתך לשמיעה דרך המחשב, או לחיבור הרמקולים לנגן?
אני מעונינת באפשרות ניידת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;292699:
האם כוונתך לשמיעה דרך המחשב, או לחיבור הרמקולים לנגן?
אני מעונינת באפשרות ניידת.
ביציאה של הנגן לאוזניות - לחבר את ה"בננה" ("PL 2.5 בשפה המקצועית) של הרמקולים. ללא מחשב כלל.

• הוסף לסימניות
קיימת מערגת של רמקולים שמיועדת לחיבור לנגן (בעיקרון מיועד לאייפוד, אבל אפשר לחבר כל נגן, אצלינו זה מחובר באופן קבוע לסאן דיסק), ניתן להשתמש בסוללות או בטרנספורמטור שבא עם הרמקולים. יש בין הרמקולים שקע מיוחד להנחת הנגן.

פרקטי ובאיכות מצוינת. (לא אמליץ לך על שלי, כיון שלא נקנה בארץ, ואיני יודעת אם משווק כאן, אך אני יודעת שיש הרבה חברות שמייצרות דבר כזה.)

• הוסף לסימניות
השתמשתי כבר כמה פעמים ברעיון שאברימי הציע בלי להעלות על דעתי שמדובר בהברקה...

יש לי נגן של סאנדיסק, ולפעמים כשאני רוצה לשמוע שירים בנושא מסויים/ברצף וכו', מספיק לי לחבר את הרמקולים של המחשב לחשמל וליציאה של האוזניות, ויש לי משהו נהדר, באיכות שמיעה מעולה (תלוי ברמקולים, זה כן), רצף של שעות. מה גם, שניתן לשמוע תוך כדי טעינת הנגן דרך החשמל. (דרך בטוחה יותר!)

היה לי מערכת של גרץ, ומנסיון, הם לא שוים את ההשקעה הכספית בהם. היו לנו יותר עוגמות נפש משימוש. (כרגע זה אמנם תא הקלטות שיצא מכלל פעילות, בפעם הלא יודעת כמה, אבל זה היה יכול לקרות גם בכונן הדיסקים. ובל נפתח פה.)

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת סטריאו של גרץ שעלתה לי אמנם זול- בסביבות ה-350 ש"ח
ומאד התאכזבתי ממנה
ההקלטה כבר לא עבדה ביום הראשון.
הטייפ ביום השני...
והדיסק שרד עוד שבוע עד שגם הוא התחיל להתקע...
לגבי המוצר שהעלית אין לי מושג. אבל מאז אני יותר לא קונה מוצרים מהחברה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה