התייעצות ייעוץ בקשר לרכישת מצלמת קנון 80D+עדשה 50MM

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות מצלמה ועדשה שיתאים גם לוידאו וגם לסטילס.
לא עוסקת בצילום כמקצוע אלא כתחביב וכתוספת מהצד לעיתים יותר רחוקות ולכן לא רוצה להוציא יותר מ3500 ש"ח (בערך)
1. אתם ממליצים על מצלמת קנון 80D+עדשה 50MM בשביל סטילס ווידיאו?
או שיש עוד מצלמה אחרת שמתאימה גם וגם?!
2. איפה הכי כדאי לקנות בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות מצלמה ועדשה שיתאים גם לוידאו וגם לסטילס.
לא עוסקת בצילום כמקצוע אלא כתחביב וכתוספת מהצד לעיתים יותר רחוקות ולכן לא רוצה להוציא יותר מ3500 ש"ח (בערך)
1. אתם ממליצים על מצלמת קנון 80D+עדשה 50MM בשביל סטילס ווידיאו?
או שיש עוד מצלמה אחרת שמתאימה גם וגם?!
2. איפה הכי כדאי לקנות בירושלים?
המצלמה טובה לסטילס ווידאו
העדשה טובה לסטילס, פחות לוידאו לדעתי

• הוסף לסימניות
יש לציין שזה ממש דחוף לי...

• הוסף לסימניות
תודה!
השאלה שלי האם זה בכלל אפשרי לצלם איתה וידיאו, יש לה פוקוס עוקב?
יש צלמים שמשתמשים בעדשה הזו לידיאו?

• הוסף לסימניות
תודה!
השאלה שלי האם זה בכלל אפשרי לצלם איתה וידיאו, יש לה פוקוס עוקב?
יש צלמים שמשתמשים בעדשה הזו לידיאו?
ודאי שאפשרי
פחות נוח לדעתי

• הוסף לסימניות
נראה לי שחברה שלי רוצה למכור מצלמה כזאת יד שנייה,
מעוניינת?
(נמכר עקב קניית מצלמה רצינית עוד יותר)

• הוסף לסימניות
אני מסריטה עם 50MM
ועם 18-135 ומרוצה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה