ייעוץ לקניית מצלמה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
בטח השאלה הזו נשאלה פה כבר כמ"פ, בכ"ז אשמח לייעוץ.

מעוניינת לקנות מצלמה ביתית טובה ואיכותית, לצילום ילדים, משפחה, בתוך הבית מחוץ לבית וכו'..
התקציב שלי הוא בסביבות 600-700 ש"ח
מה שחשוב לי בעיקר זה שהתמונות יצאו איכותיות וברורות עד כמה שאפשר במחיר כזה.

אשמח לשמוע על דגם מומלץ. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין שום רעיון או המלצה?
בטוחה שיש מומחים שידעו לענות לי..

• הוסף לסימניות
תודה!
יש עוד הצעות?
עדיף מחיר יותר נמוך...

• הוסף לסימניות
Canon IXUS 160/175 = מחיר נמוך והתפשרות על איכות.

• הוסף לסימניות
אותו היה לי ובאמת לא היה איכותי מספיק.
יש משהו באמצע?
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
על מה בעיקר צריך לשים לב כשאני קונה מצלמה ורוצה שהאיכות שלה תהיה טובה?
על הפיקסלים? רזולוציה? מייצב תמונה?
מאיזה מספר זה אומר שהתמונות יצאו איכותיות עם צבעים טובים (ולא מטושטשים וחיוורים)
אם יש המלצות של מצלמות מסויימות בטווח מחירים של 600-700 ש"ח עם קישור לאתר שאפשר לקנות אשמח.
תודה ומחכה לתגובה..

• הוסף לסימניות
יש דגם 180 Canon IXUS
תבררי עליו,
יש לו זום 10 והוא יותר איכותי מהדגם שהיה לך

• הוסף לסימניות
ראיתי במפרט שלו שאין לו מיצב תמונה,
הבנתי שזה חשוב לאיכות התמונה.
זה נכון?
עדיין התמונות איכותיות?
השתמשת בה פעם?
תודה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanig1;2458841:
על מה בעיקר צריך לשים לב כשאני קונה מצלמה ורוצה שהאיכות שלה תהיה טובה?
על הפיקסלים? רזולוציה? מייצב תמונה?
מאיזה מספר זה אומר שהתמונות יצאו איכותיות עם צבעים טובים (ולא מטושטשים וחיוורים)
אם יש המלצות של מצלמות מסויימות בטווח מחירים של 600-700 ש"ח עם קישור לאתר שאפשר לקנות אשמח.
תודה ומחכה לתגובה..

שאלות טובות!
רזולוציה מבטאים בפיקסלים, ומייצב תמונה הוא בהחלט דבר חשוב.
אנסה לתמצת את התורה על רגל אחת:)

צומת העצבים של המצלמה היא החיישן ומעבד התמונה. אם החיישן גדול וטוב, אפילו 4 מגהפיקסל יספיקו לתמונות טובות, לא צריך 16-20.
מאחר ולמצלמות קטנות לא יהיו חיישנים מי-יודע-מה, במקרה הטוב 1/2.3 אינץ', כדאי לפחות לחפש אופטיקה טובה שתנצל כראוי את מה שיש.

הייתי בסיפור הזה לפני 10 שנים, הנה מה שעשיתי:
חיפשתי מצלמה קצת פחות חדישה אבל יותר מקצועית,ומצאתי מצלמה עם עדשה של Leica (!) בכמה מאות שקלים. היו לה בסה"כ 6 מגה-פיקסל [וכבר אז זה היה נחשב מעט...]
הייתי מרוצה עד הגג! איזה צבעים, איזה חדות!

זה בערך הכיוון, לשיקולכם:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846247

• הוסף לסימניות
א. תודה
ב. הבנתי שחברת קנון הכי טובה במצלמות.
במה מתבטא ההבדל בין החברות?

• הוסף לסימניות
???
גם השניה ששלחת לי נראית כבדה ומסורבלת...
יש עוד הצעות???
אני ממש אשמח. כי אני די נואשת..
אולי אתפשר על המחיר וזהו, אבל אם יש עוד מישהו שיכול להציע משהו איכותי וטוב במחיר סביר זה ממש יעזור...

• הוסף לסימניות
את נורא מצחיקה
את רוצה איכות מעולה במחיר ממש זול
קצת קשה,
ולדעתי- שווה לשלם עוד 100-200 שח
את מקבלת ליגה אחרת

• הוסף לסימניות
מצחיקה? לא יודע.
היא צריכה להתפשר, השאלה על מה.

ההמלצה שלי - ללכת לשוק היד שניה.
מרבית הרכישות שלי עשיתי כך, עד היום חסכתי מן הסתם 15-20 אלף ש"ח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה