עיצוב פנים ייעוץ לתכנון וחלוקת מוסך (292x658 ס"מ): חצי מחסן וחצי חדר משחקים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח להיעזר במומחיות שלכם בנוגע לשינוי ייעודי בבית שלי. מצורפת תוכנית של קומת המוסך.

על פי התוכנית, מידות המוסך(Garage) הן 292 ס"מ רוחב על 658 ס"מ אורך (9'7" x 21'7").

אני מעוניין לחלק את חלל המוסך לשני חלקים נפרדים, כאשר החלוקה צריכה להתבצע מבלי לשנות את פתח המוסך המקורי (הדלת החיצונית נשארת כפי שהיא).

להלן הצרכים שלי עבור שני החללים:

1. חלל אחסון (מחסן):

• חלק זה יהיה הצמוד לדלת המוסך המקורית.
  • צריך להכיל מקום ייעודי עבור 3 עגלות ילדים.
  • שטח מדפים/אחסון עבור ציוד ביתי שוטף (ארגזים, מלאי של מוצרי צריכה וכו').
2. חלל משחקים (Playroom):

• המטרה היא ליצור מקום נעים ומזמין למשחק חופשי.
  • ארון אחסון גדול ומסודר עבור משחקים וצעצועים.
  • פינת ישיבה הכוללת שולחן וכסאות לילדים.
אשמח לשמוע את דעתכם איך נכון לחלק את ה-6.5 מטרים האלו בצורה המיטבית, רעיונות לניצול מקסימלי של המקום, ואיך כדאי לעצב את חדר המשחקים כדי שירגיש כמו חדר אמיתי בבית למרות המיקום במוסך.

תודה מראש על העזרה!

הערה לגבי המידות:​

המרתי את המידות מהתוכנית (9'7" x 21'7") לסנטימטרים לנוחות המעצבות בפורום:

• רוחב: כ-292 ס"מ.
  • אורך: כ-658 ס"מ.

קבצים מצורפים

• attachment.jpg
    attachment.jpg
    KB 84 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
אשמח להיעזר במומחיות שלכם בנוגע לשינוי ייעודי בבית שלי. מצורפת תוכנית של קומת המוסך.
מה זה הבית הזה ? -- נראה סגנון אמריקאי שנות ה90 -- מגניב
הייתי מציע לחלק כמו סקיצה מצוב -- ואולי יש עוד אפשרויות
למחסן מספיק 2,50 מ -- מהדלת לחניה

קבצים מצורפים

• attachment.jpg
    attachment.jpg
    KB 105 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
זה נכון, הבית אכן נמצא בארה"ב.
אני מעריכה מאוד את העצה ואת הכיוון שנתת לי לגבי חלוקת המקום
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה