ייעוץ על בניית אתר חדש

• הוסף לסימניות
שלום אני לומד כעת בקורס בנית אתרים של פרוג, ויש לי הצעה לבניית אתר מישהו השאלה עם משתלם לי להוציא עכשיו כסף על זה וקבצי העבודה לא יהיו שלי או כדאי לי לחכות עד סיום הקורס שזה עד סוף השנה והשיקול הוא אם זה משתלם מבחינה כלכלית, תודה מראש

• הוסף לסימניות
למה להוציא כסף? לא הבנתי.
הכוונה לשלם למישהו אחר?
אם מישהו פנה אליך ויודע שאתה מתלמד, אז א. תסביר לו שייקח לך קצת זמן ב. שהמחיר יהיה בהתאם ג. איכות העבודה תהיה בהתאם
ותחתום איתו על חוזה שלא תהיינה בעיות בסוף

• הוסף לסימניות
סליחה שלא התבטאתי היטיב.
השאלה שלי היא שמישהו יבנה לי אתר והאם זה יכול להשתלם?

• הוסף לסימניות
תן קווים כלליים באיזה סוג אתר מדובר.
כי יש אתרים שלא תוכל לבנות רק אחרי שנים של עבודה בתחום.

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא הכרתי כזה מושג "קבצים לא שלי" בפיתוח ווב.
אם זה ככה, גם אם לא היית בכלל לומד פיתוח אתרים הייתי אומר לך להתרחק כי זה חתונה קתולית.

תמצא מפתח ליברלי יותר, ובאמת לא חושב שכדאי לך לחכות לבנית "בוסר" שלך לעסק חי.

• הוסף לסימניות
מסתמא לאתר לכרטיסי טיסה, צריך שיהיה גם לוח שנה מובנה, וגם יעדים שגולש יכול לבחור את היעד והתאריך וכמובן את חברת התעופה לא?

• הוסף לסימניות
בהחלט כמו שכתבת ועוד הרבה יותר. ותודה על תשובתך המועילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1457874:
האמת שאני לא הכרתי כזה מושג "קבצים לא שלי" בפיתוח ווב.
אם זה ככה, גם אם לא היית בכלל לומד פיתוח אתרים הייתי אומר לך להתרחק כי זה חתונה קתולית.

תמצא מפתח ליברלי יותר, ובאמת לא חושב שכדאי לך לחכות לבנית "בוסר" שלך לעסק חי.

אם הבנתי נכון -
בתחום של מכירת כרטיסי טיסה, נופשונים וכד' -
יש תוכנת חיפוש בסיסית שכולם משתמשים בה, ועל זה מן הסתם משלמים ולא מקבלים את קבצי המקור, כי מישהו מתפרנס מזה - ע"י מכירת השימוש בה לסוכני נסיעות.
לפתח תוכנה כזו משל עצמו זה לא רלוונטי כי הוא רק בתחילת לימודים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה