מידע שימושי ייעוץ- קניית ספה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאוד על חנות בשם "דנדש" נמצאת מול קניון אליון (קרוב לב"ב)
זו חנות שקונה רהיטים יד 2 או תצוגות ומחדשת האם צריך,
אני קניתי שם לפני שנה ספה ענקית! 4 מושבים שבסופה שלזונג צבע חום שוקולד,
היא הגיע לשם מתצוגה של ביתילי היא מעור אמיתי ועלתה לי רק 5000 ש"ח אבל שווה כל אגורה!
(אם את רוצה לדעת שלא עובדים עליך אם זה עור אמיתי או לא -ניתן "לנסות לשרוף" קצה של הספה -עור-לא נשרף!!!)
היא מעולה ,לא רואים עליה כלום,אני מנקה אותה עם קרם גוף-מכיוון שהיא עור זה מרכך את העור ונותן גם ריח טוב..

• הוסף לסימניות
אני חושב שרק בשביל החויה
שווה ללכת לבדוק ב"איקאה" מה יש להם להציע
הייתי שם היום וזה הרגשה של חו"ל
הכל מתקתק כמו שעון (שבדי)
ובנוסף הם נותנים עד 90 יום להתחרט ולקבל החזר כספי מלא בלי פרצופים
לגבי האיכות אין לי שמץ
אבל מבחר יש בלי סוף
ומחירים ממש שווים
(יש שם משחקיה מאד גדולה לילדים)

• הוסף לסימניות
לא שווה לקנות ריהוט מאיקאה,
אין להם סחורה טובה בשביל אקססריז לבית הם מעולים,
ריהוט ממש-חבל על הכסף
מנסיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדריכל;1172758:
לא שווה לקנות ריהוט מאיקאה,
אין להם סחורה טובה בשביל אקססריז לבית הם מעולים,
ריהוט ממש-חבל על הכסף
מנסיון...
תודה רבה על המידע
חשוב לדעת

• הוסף לסימניות
הקפצה.
מישהו מכיר ברטוליני? או אגו איטליאנו?

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע לאחר כמה שנים איך הספה החזיקה
האם אתם עדיין חושבים ככה?
אשמח במסקנות והמלצות על ספה תלת מומלצת כיום:
ללכת על עור?
של איזה חברה ספת בד מתנקה הייטב?
תודה רבה.
אנחנו קנינו במרכז הספות בירושלים ספה מתכווננת ומשייטת של צ'ירס. סוף הדרך שמאלה וימינה ביחד.
כמה זמן הספה החזיקה והאם אתם עדיין ממליצים על צ'ירס?

תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
אשמח במסקנות והמלצות על ספה תלת מומלצת כיום:
ללכת על עור?
של איזה חברה ספת בד מתנקה הייטב?
תודה רבה.

כמה זמן הספה החזיקה והאם אתם עדיין ממליצים על צ'ירס?

תודה לכל העונים
אני מאוד מרוצה מציר'ס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה