ייצוא מפרמייר 5 פרוייקט HD ל DVD

• הוסף לסימניות
מה היחס בין האורך למשקל בסרט כזה?

לדוג' בDV כל 5 דקות זה 1 ג'יגה בערך.

מה היחס בAVI שמיוצא מHD?

• הוסף לסימניות
אקספורט לAVI זה בזבוז נפח מיותר.
אנקור בכל מקרה מקודד מחדש לMPEG ולכן עדיף לעשות אקספורט בפרמייר לMPEG2 ולהגדיר איכות רצויה במשקל של עד 4.2 (שישאר מקום לתפריט) ובאנקור לא לעשות קידוד אוטומטי. כך תחסכו גם זמן מיותר.
ומי שמתלונן על כך שHD בDVD נראה גרוע - הסיבה לכך היא שהיום רוב המצלמות מצלמות HD בדחיסה, הווי אומר שאם שעה DV שוקל 13.5 GB. שעה HD שוקלת 10-16. אם אנחנו לוקחים את הHD הדחוס הזה ומורידים רזולוציה, הרי שהאיכות יורדת בצורה דרסטית כך שאם היינו מצלמים מלכתחילה בDV האיכות הייתה הרבה יותר טובה.
זה מה יש ואין מה לעשות.. אלא אם נצלם HD ללא דחיסה כך ששעה בFULL HD שוקלת 64 GB(כמו המצלמה שלי למשל) ואז הורדת רזולוציה תאבד פחות איכות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המפורטת, אכן אני עובדת על HD בפורמט דחוס.
אולי תעזור לי רק עוד טיפה, איך מבטלים את הקידוד האוטומטי?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה הבעיה לצרוב בתוך דוידי קובץ avi או mkv שהוא HD

בצורה הזאת זה לא נקרא להעביר ללקוח את הסרט

• הוסף לסימניות
א. זה לא יעלה על מכשירי dvd
ב. כמה דיסקים יהיו חתונה למשל?
מי שמעוניין יכול לתת ללקוח על דיסק אונקי את הקובץ באיכות גבוהה, אבל הרוב מעוניינים לקבל בדיסקים ב-dvd

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;746786:
לכן שואלים.לא נולדנו יודעים הכל. לא?

<!-- / message --><!-- sig -->

אוי, לא התכוונתי שאסור לשאול
להיפך, התחלתי להרגיש טוב עם עצמי שיש עוד כמה כאלה.

• הוסף לסימניות
יש שיטה נפוצה שצלמים החלו להשתמש בה במקרה שלקוח משלם על HD ורוצה DVD.
הלקוח יקבל דיסק בלוריי ויסבירו לו שעל מנת לצפות עליו לקנות כונן בלוריי שעולה כמה מאות שקלים.
אם בכל זאת הוא מתעקש לקבל DVD, נאלץ אותו להוסיף תשלום של כמה מאות שקלים על המרה לפורמט אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;747204:
אולי תעזור לי רק עוד טיפה, איך מבטלים את הקידוד האוטומטי?
לא מבטלים, פשוט לא מגדירים קידוד אוטומט. התוכנה פשוט לוקחת את הקובץ MPEG ויוצרת ממנו DVD(שבנוי כמובן מקידוד של MPEG2) ללא צורך להמיר מAVI לMPEG

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות

נתתם לי תמונה מלאה ורחבה. וזה עזר לי מאוד.

שנעבוד רק לשמחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;747246:
א. זה לא יעלה על מכשירי dvd
ב. כמה דיסקים יהיו חתונה למשל?
מי שמעוניין יכול לתת ללקוח על דיסק אונקי את הקובץ באיכות גבוהה, אבל הרוב מעוניינים לקבל בדיסקים ב-dvd

את האמת שאני לא מבין למה צריך מכשיר dvd שיש מחשב.

לכן אני לא מכיר את המכשירים האלה בכלל

אבל זכור לי שיש כאלה שקוראים dvix וכדו' זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה