ייצוא סרט

• הוסף לסימניות
כמה זמן בערך אמור לערוך יצוא?
אני מייצאת לDVD וזה אורך המון זמן
לפעמים אפילו 10 שעות.
האם זה נורמלי???
תודה

• הוסף לסימניות
היצוא אמור לקחת במקרה הטוב אורך הסרט ועוד קצת.
אם זה חומרים כבדים כמובן שזה יכול להוסיף עוד זמן ליצוא
ואם זה חומרים מסוג HD AVI
זה יכול להאריך בעוד המון המון זמן.
וכן- אם את מיצאת באספורט/מובי- זה מאריך עוד את הזמן.

• הוסף לסימניות
אורך היצוא משתנה ממחשב למחשב. (תלוי בזכרון פנימי ובמרכיבים נוספים)

• הוסף לסימניות
חשוב לשים לב אם בזמן הסגירה ישנן עוד תוכנות כבדות שדלוקות.
אני חושבת שזה מכביד מאוד על הסגירה.
(כי נפח הראם קטן יותר.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;550782:
היצוא אמור לקחת במקרה הטוב אורך הסרט ועוד קצת.
אם זה חומרים כבדים כמובן שזה יכול להוסיף עוד זמן ליצוא
ואם זה חומרים מסוג HD AVI
זה יכול להאריך בעוד המון המון זמן.
וכן- אם את מיצאת באספורט/מובי- זה מאריך עוד את הזמן.

איך אני מייצאת לא דרך אקספורט / מובי?

• הוסף לסימניות
אדובי מדיה אנקודר, MPEG2-DVD. כיוון ביטרט משפיע על איכות התמונה בהתאם למשקל(למטה התוכנה מציגה את משקל הסרט בהתאם לערכים הנבחרים)
אודיו לכוון על MPEG ואם יש לך מקודדים של דולבי דיגיטל אז זה יהיה פורמט שמע מצוין
אורך הייצוא לסרט של שעה עם כמות סבירה של אפקטים אמור לקחת 40-60 דקות במידה והחומרה תקינה ועונה על דרישות התוכנה
אם הייצוא לוקח לכם יותר זמן מאורך הסרט בטימליין - יש לכם בעיית חומרה או שאתם לא עובדים נכון.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה גם כמות פסי וידאו מאריכה זמן יצוא, סרט של 6 פסי וידאו לוקח לי יותר זמן ליצא מסרט של פס וידאו אחד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה