אני ואחים שלי עשינו אצלו לפני בערך 10 שנים, בזמנו הוא היה ממש פצצה, מסתמא הוא עכשיו יותר טוב...נשמח להמלצות או דיס על היישור שיניים של קוריאל וכן טווח מחירים ללסת אחת\שתי לסתות
מחיר זה כל פעם אחרת.נשמח להמלצות או דיס על היישור שיניים של קוריאל וכן טווח מחירים ללסת אחת\שתי לסתות
בד''כ מעל 10,000 ש''ח
לרופא קוראים ד"ר קוריאלקוריאל
יש לו קליניקה בבני ברק לא יודע אם הוא עובד עם קופות חוליםמאוחדת?
ומה מיוחד בו?לרופא קוראים ד"ר קוריאל
הרבה טוענים שהוא מוצלחומה מיוחד בו?
מאיזה מחירים מתחיל אצלו גשר?שתיים אצלינו עשו אצלו
לא יודעת מה המחירים בכללי אני יודעת שזה מאוד יקרמאיזה מחירים מתחיל אצלו גשר?
יש לך מספר שלו?הוא מוצלח מאוד!!!!!!!
שתיים אצלינו עשו אצלו וממש נהנו
עכשיו עוד אחד מתכוון לעשות אצלו
ביישור שיניים שווה לשלם מחיר יקר וללכת על ההכי טוב
שמעתי על אנשים שהלכו למקומות די פשוטים ויצאו מזה עם נזקים גדולים
ובסופו של עניין העלויות יצאו הרבה יותר יקר
10000 זה מחיר לא כזה יקר...לא יודעת מה המחירים בכללי אני יודעת שזה מאוד יקר
ועשו רק קוביות ולא גשר בכל מקרה
ודרך אגב גם זמן הטיפול אצלו קצר במכה חודשיים טובים אולי אפילו שנה
זה יכול להיות גם 13,000.10000 זה מחיר לא כזה יקר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים