עזרה ילדה בת שנתיים שמתעוררת בצרחות כל לילה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה דעתכן
יש לי ילד בן שנה וארבע הוא בשבועיים האחרונים התחיל לבכות מכל מי שלוקח אותו ..
זאת אומרת לא רוצה ללכת למשפחתון צורח שם ממתי שאני מביאה אותו עד שהוא נרדם ..
היום הוא חזר הביתה מוקדם כי הילד לא הפסיק לצרוח !
תכלס במה הייתם מטפלים? משהו שעוזר לכזה מקרה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה דעתכן
יש לי ילד בן שנה וארבע הוא בשבועיים האחרונים התחיל לבכות מכל מי שלוקח אותו ..
זאת אומרת לא רוצה ללכת למשפחתון צורח שם ממתי שאני מביאה אותו עד שהוא נרדם ..
היום הוא חזר הביתה מוקדם כי הילד לא הפסיק לצרוח !
תכלס במה הייתם מטפלים? משהו שעוזר לכזה מקרה?
תודה מראש!
לעניות דעתי כנראה קרה משהו במשפחתון,
כי איתך הוא נרגע ורק במשפחתון הוא צורח.
אולי אחד הילדים מציק לו קבוע והמטפלת לא שמה לב,
(הבת שלי גם צרחה ככה והתברר לי בסוף, שהבת של המטפלת הציקה לה ללא הפסקה והמטפלת לא טיפלה בזה)
כדאי לשוחח עם המטפלת ולבדוק

• הוסף לסימניות
אולי לא טוב לו במשפחתון ?
התינוק שלי היה אותו דבר כמו שאת מתארת והחלפתי מטפלת וב"ה זה הסתדר
הם חכמים למרות שהם קטנטנים..

• הוסף לסימניות
זה הבעיה , עד עכשיו היתה לו מטפלת לא מוצלחת , לא הייתי מרוצה בכלל , והעברתי אותו משפחתון לפני שבוע וחצי למטפלת מדהימה , בפער למה שהיה לו עד עכשיו , חמה ומסורה , וגם יודעת ממלא אימהות שמאוד מרוצות !
והיא גם לא ידעה מה הסיפור , אמרה לי שהיא 6 שנים מטפלת ואף פעם לא נתקלה בכזה דבר ...

• הוסף לסימניות
זה הבעיה , עד עכשיו היתה לו מטפלת לא מוצלחת , לא הייתי מרוצה בכלל , והעברתי אותו משפחתון לפני שבוע וחצי למטפלת מדהימה , בפער למה שהיה לו עד עכשיו , חמה ומסורה , וגם יודעת ממלא אימהות שמאוד מרוצות !
והיא גם לא ידעה מה הסיפור , אמרה לי שהיא 6 שנים מטפלת ואף פעם לא נתקלה בכזה דבר ...
הוא עוד לא התרגל למטפלת החדשה...
שבוע וחצי זה קצת...
תני לו עוד זמן להתרגל

• הוסף לסימניות
הוא מהיום הראשון היה אצלה ככה?
או התחיל עכשיו? יכול להיות הסתגלות ואז כדאי לדבר איתו הרבה זה גיל שמבינים ממש
ואולי תנסי לבדוק דברים נוספים כמו תאורה מציקה שיש שם

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי ילדה בת שנתיים
שבלילות האחרונים (כשבועיים) מתעוררת בצרחות כל חצי שעה במהלך הלילה,
ולא מוכנה שיזוזו ממנה עד שהיא נרדמת בחזרה,
יש לציין שהיא ישנה במיטת תינוק בחדר עם מנורה לילה ומזגן בדיוק בטמפ',
ואחרי אמבטיה כמובן ופיג'מה נוחה ושירים שקטים,
לכאורה כל התנאים בעולם בשביל שתישן רגוע,
אבל לא!!
היא פשוט צורחת!
נראה מחרדה אמיתית,
השאלה מה אפשר לעשות עם ילדה בכזה גיל?
זה פשוט מתיש לקום אליה כל חצי שעה
והיא גם מסכנה נראה שעובר עליה משהו אבל אני לא יודעת מה

יש מישהו שנתקל בתופעה הזו?
שבועיים-מהמלחמה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה