ילדה בת 3

• הוסף לסימניות
תמונות כל כך איכותיות!!!
באיזה איזור את מצלמת?

• הוסף לסימניות
ילדה ממש מתוקה.(ברור שגם התמונות)

מי ההורה המאושר?

• הוסף לסימניות
תמונות מצויינות ! הראשונה כמובן היא הטובה ביותר!

הילדה יפיפיה

• הוסף לסימניות
יש לך דוגמנית מהממת...
תמונות מקסימות, גם אני אהבתי במיוחד את הראשונה
לגבי העיבוד יש לי רגישות לזה...

• הוסף לסימניות
התמונות מדהימות ,העיבוד.......?

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
הראשונה נהדרת: ההבעה מרתקת, והצבעים חדים וברורים.
רק למען ה' תזיזי לה את התלתל מהעין.

• הוסף לסימניות
תפיסות מקסימות,
וילדה בלעה"ר.

1. עבור מה הפילטר בתמונה השניה?
2. יש רעש חזק מאד בתמונות (בולט מאד בשלישית, ולכן גם עיבוד הפוטושופ בולט מידי ופלסטיקי)
האם צילמת באיזו גבוה? אם כן למה? הרי תנאי התאורה נראים שפויים למדי?
אם תוכלי להעלות את תנאי הצילום.

• הוסף לסימניות
אכן צילמתי בטעות באיזו גבוה. :( ותיקנתי בפוטושופ וכמובן שזה לא מושלם בגלל זה. באמת באחת התמונות העיבוד פלסטיקי מידי (אחת הראשונות שתיקנתי ובכעס על השגיאה שלי ניסיתי להעלים אותה לגמרי והגזמתי עם ההחלקה...)
כמובן שטעות כזאת יכולה לקרות לי רק כשאני מצלמת את ביתי ובספונטניות. :(
מקווה ללמוד מהטעות הזאת גם בצילומים שלא לצרכי עבודה.

• הוסף לסימניות
מי את? איך את קוראת לעצמך באשדוד?

מיותר לציין שהילדה מדהימה וגם התמונות.

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה!
התמונה הראשונה חזקה ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה