ילדה, ים ותקווה

• הוסף לסימניות
ציור בהשראת סיפור אמיתי ועצוב
על נערה שלמרות כל הקשיים ניסתה להמשיך הלאה

קבצים מצורפים

• ילדה וים_קטן.jpg
    1.4 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
וואו!!
איזו צבעוניות יפה.

מלא אוירה והשראה.

• הוסף לסימניות
וואו, בלי לראות את הפנים שלה
את מרגישה שהיא עצובה.

מדהים!!

• הוסף לסימניות
התבוננות.....

(חברה', זה עמוק...)

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים
מלא עוצמה...

• הוסף לסימניות
היא נראית פרוותית הילדה
אבל אהבתי את האווירה!

• הוסף לסימניות
למה אצלי לא רואים?

• הוסף לסימניות
זה מסוג התמונות שמכניסות אותי למלכוד
מצד אחד אני רוצה כמו כולם, לעלות על כיסא ולצרוח בהתלהבות: "וווואאאווו"
אבל אני הרי נגד זה שממלאים אשכולות שלמים במילים נרדפות, אז אני אכתוב משהו עם תוכן..

התמונה הזאת מלמדת כי באמנות בכלל, ובציור בפרט, עובר הרבה יותר מסר במה שלא צוייר, מאשר במה שצוייר.
צללית הילדה תופסת הרבה יותר מקום ברושם שנוצר מהתמונה, מאשר היא תופסת במציאות. החיתוך המדוייק הזה, מספר את הסיפור המסתורי שמאחורי הציור, ומשאיר את הצופה עם ים של שאלות, ודאגה כנה לילדה שהוא רואה כמעט דרך עיניה את השקיעה הפסיכדלית הזאת.
הצטיינת בבחירת מפת צבעים ייחודית, ונתת לתמונה מנה גדושה של תוכן.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1115305:
זה מסוג התמונות שמכניסות אותי למלכוד
מצד אחד אני רוצה כמו כולם, לעלות על כיסא ולצרוח בהתלהבות: "וווואאאווו"
אבל אני הרי נגד זה שממלאים אשכולות שלמים במילים נרדפות, אז אני אכתוב משהו עם תוכן..

התמונה הזאת מלמדת כי באמנות בכלל, ובציור בפרט, עובר הרבה יותר מסר במה שלא צוייר, מאשר במה שצוייר.
צללית הילדה תופסת הרבה יותר מקום ברושם שנוצר מהתמונה, מאשר היא תופסת במציאות. החיתוך המדוייק הזה, מספר את הסיפור המסתורי שמאחורי הציור, ומשאיר את הצופה עם ים של שאלות, ודאגה כנה לילדה שהוא רואה כמעט דרך עיניה את השקיעה הפסיכדלית הזאת.
הצטיינת בבחירת מפת צבעים ייחודית, ונתת לתמונה מנה גדושה של תוכן.
הצלחות.

אני יושבת ומתלבטת איך להגיב, והנה מישהו עשה את זה במקומי. אין לי מה להוסיף..

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על כל התגובות!

התרגשתי לראות שהיו כאלה שהציור העביר להם תחושות, זה מראה שציור שיוצא מהלב כנראה גם נכנס אליו...
כל אחד בטח מכיר את ההבדל בין ציור שמציירים כי צריך, לבין ציור מתוך תחושה והשראה,
וזה בדיוק מה שיש בציור הזה.
יש לי סוג של "חיבור" לציור הזה, לא בגלל הצבע או הצורה, אלא בגלל מה שהוא מביע.
הציור עצמו לא לקח לי הרבה זמן,
אבל ציירתי אותו אחרי שהורדתי אולי "ליטר של דמעות"........

• הוסף לסימניות
גילה, התגובות מאד מסקרנות אך משום מה אני לא רואה את התמונה תוכלי אולי לעלות שוב בpng ובצבעי rgb ואז כולם יוכלו לראות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ביקשו את הציור ב-PNG, אז בבקשה (:
(הצבעים יצאו שונים מהמקור)

קבצים מצורפים

• ילדה וים.png
    KB 432.1 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה