כללי ילדה לומדת?

• הוסף לסימניות
לעטיפה למחברת תורה לבנות בכיתה ג'
ת'אמת, כל דבר שמזכיר את נושא התורה יכול להועיל לי.

תודה!

• הוסף לסימניות
כלום?
אפס?
גורנישט?

• הוסף לסימניות
יש לי ציור מתוק של שני ילדים לומדים תורה,
עם קצת ידע באילוס', וטיפה מאמץ,
תוכלי להפוך אותם לילדות חמד...
מעונינת?

• הוסף לסימניות
יש לי גם ילדה עם שרוולים קצרים כותבת ש"ב.
לא נראה לי קשור למחברת תורה.
למה לא ספר תורה? יש כאן בפורום בזמנו חיפשתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;630646:
יש לי ציור מתוק של שני ילדים לומדים תורה,
עם קצת ידע באילוס', וטיפה מאמץ,
תוכלי להפוך אותם לילדות חמד...
מעונינת?
מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;630657:
יש לי גם ילדה עם שרוולים קצרים כותבת ש"ב.
לא נראה לי קשור למחברת תורה.
למה לא ספר תורה? יש כאן בפורום בזמנו חיפשתי.
באמת לא כל כך מתאימה למחברת תורה...
ספר תורה? לא מתחשק לי... (האמת היא שהעטיפה מוכנה ברובה הגדול, וחסרה לי איזו תמונה מתוקה להשלים אותה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;630705:
לא בדיוק. הגיע ומשום מה לא מוכן לרדת...

טוב, אז אני מעלה לכאן
והזכויות שמורות בכיפליים

• הוסף לסימניות
איך מצלצלים בפעמין 3 פעמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;630707:
טוב, אז אני מעלה לכאן
והזכויות שמורות בכיפליים

סתם עצה קטנה: כדאי לך למחוק זאת מכאן אם הזכויות כל כך שמורות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה