ילדה מתוקה חובשת כובע

• הוסף לסימניות
ציירתי אותה בטושי מרקר. הפעם לא באוטובוס, אלא בעת נסיעה ברכבת...(וגם בבית)
אני ממש אוהבת את המרקרים, יש להם אפקט מיוחד :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
נראה קצת פנים של בחורה בגוף של ילדה- הייתי אומרת להנמיך את קו העינים ולהקטין משמעותית את האף -אז היא תהיה יותר חמודה!
חוץ מזה- הצביעה משגעת!!! אהבתי .

• הוסף לסימניות
מהממת!
כמה תלתלים היו מוסיפים לה..

• הוסף לסימניות
רעות יקרה, זה מתוק, אך זה יכול להיות עוד יותר מתוק!
נראה שהשפתיים הפוכות...אני מסכימה עם מה שהני הציעה לך
וקצת שיער מציץ יוסיף לילדותיות;)
בהצלחה!!!:):):D

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הני
והצביעה משגעתת!!
איך הצללת?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
:)
ותודה על ההארות וההערות!
טוב, אז ניסיתי להוריד לה את קו העיניים באופן דיגיטלי וזה לא הפך אותה למתוקה יותר במקרה הזה... (שינוי דיגיטלי לאיור ידני מוגמר- לא הלך כ"כ כאן)... איישם את העניין עם ילדות מתוקות הבאות בתור, בעזרת השם :)

ההצללות גם בוצעו בעזרת המרקרים, בגוונים שונים ועמוקים יותר, ובזהירות... אין כאן קונטרול זי... ;)

שיהיה לכולם שבוע טוב ומלא השראה!

• הוסף לסימניות
הנה המרקרים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;n4882093:
היי אני מזהה בתמונה טושים שגם אני משתמשת בהם- פרומרקר, מעולים!!!

:)
אני ממש אוהבת את האפקט שלהם, זה נראה ממוחשב :)
הקופיק ממש מעולים, והם מגיעים בהמון גוונים שונים. גם הפאבר קאסטל נהדרים :) מומלץ בחום :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה