דרוש מידע ילדה מתלכלכת מגואש לעיתים קרובות

• הוסף לסימניות
ברור!!
פעם אחת בחיים הם לא ישבו עם ילד לעשות איתו גואש...
איזה דרישות הזויות..
אני לא מבינה את הדרישה אבל לא חושבת שהיא הזויה.
כשעושים פעולה באופן קבוע ערוכים אליה יותר.
4 שנים עבדתי שם ואף פעם לא 'ישבנו עם ילדים לעשות גואש'
אמרנו את הכללים, היתה סייעת אחת או הגננת ששמו יותר עין על השולחן וזהו. (וגם היו שנים שהייתי סייעת יחידה)
וזה היה גן מלכתי רב גילאי- שלושת השנתונים, בנים ובנות.
בעיני זו חוויה שחבל שילדי לא מקבלים (הייתי רוצה לפחות בבית אבל עם כל הכבוד בבית עם תינוקות זה לא ממש רלוונטי)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה את הדרישה אבל לא חושבת שהיא הזויה.
כשעושים פעולה באופן קבוע ערוכים אליה יותר.
4 שנים עבדתי שם ואף פעם לא 'ישבנו עם ילדים לעשות גואש'
אמרנו את הכללים, היתה סייעת אחת או הגננת ששמו יותר עין על השולחן וזהו. (וגם היו שנים שהייתי סייעת יחידה)
וזה היה גן מלכתי רב גילאי- שלושת השנתונים, בנים ובנות.
בעיני זו חוויה שחבל שילדי לא מקבלים (הייתי רוצה לפחות בבית אבל עם כל הכבוד בבית עם תינוקות זה לא ממש רלוונטי)
עושים באמבטיה בקיץ.
אחלה חוויה ופיתוח.

ולגבי השאלה הפותחת-
אפשר לבדוק את זה בזמן האכילה של הילדה,
אם יש סרבול או התמרחות.
אם לא סביר מאד להניח שהגננות בטוחות שזה רחיץ וזה לא.
יש המון דגמים כאלו עם אותיות קידוש לבנה-''רחיץ''- לפעמים בא לי להתקשר לחברה ולשאול באיזו מכונת כביסה הם השתמשו וזה ירד, או לכל הפחות באיזה חומר??

• הוסף לסימניות
תכלס איך מורידים את הכתמים הללו ?
לא ניסתי על כתמי גואש

אבל כתמים קשים מאוד אחרים אני מרססת אוקסיג'ן ומניחה ליבוש מול השמש
הרבה פעמים השמש מעלימה את הכתמים.

מעניין לדעת אם זה עובד גם על גואש.

• הוסף לסימניות
אני כל גואש בגן רחיץ או לא מערבבת עם אמה פיריי לפני שאני מגישה לילדים
וכך גם אם מתלכלכים זה יורד.

בת כמה הילדה? אם היא בחובה או אחראית אפשר אולי ללמד אותה לגשת לגננת
במידה והיא מתלכלכת ולבקש שתשטוף לה,
כששוטפים מיד במים ומשפשפים זה בדר"כ יורד מנסיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה