- הוסף לסימניות
כן בוודאי לרסקתודה על העזרה אבל איך ילד בן 3 וחצי ידע לבלוע כדור? אפשר לרסק?
כן בוודאי לרסקתודה על העזרה אבל איך ילד בן 3 וחצי ידע לבלוע כדור? אפשר לרסק?
גם לי כשהייתי קטנה ועד היום יש לי בחילות בנסיעות לפעמים, אצלי לא עוזר מוזיקה וכדומה, זה תלוי איך הנהג נוסע, יש נהגים שנוסעים טוב ורגוע ויש נהגים שפשוט....בא לך להקיא את הנשמה.לי היה ויש בחילות בנסיעות מגיל קטן.
פעם הייתי מקיאה על בסיס קבוע היום רק לעיתים רחוקות,
תכלס', בנסיעות שאני ישר שאני עולה לאטובוס אני שמה נגן ומקשיבה למוזיקה לפני שמתחילה לי הבחילה, היא לא מופיעה!
אין לי הסבר לתופעה, אולי הרעיון זה שאני מאוד מרוכזת בזה ואז...
לא יודעת, אבל אולי כדאי לנסות עם משהו שירכז אותו, גימבוי או משהו.
מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי בחילות בנסיעות (היום כבר פחות אבל בנסיעות מפותלות עדיין)שמעתי מיודעי דבר וכן בילדי נסיתי שהוא היה מקיא כל נסיעה ושאלתי ואמרו לי שאם מסתכלים בחלון בנסיעה (הכוונה בחלונות הצדדיים איפה שכל הזמן מתחלפים הנופים) זה מסחרר וגורם להקאות.
ניסיתי ונושעתי...
כמה טיפות לתת לילד בן 3 וחצי?בבית טבע יש לקנות טיפות של "זנגוויל"(כ35 ש"ח), לוקחים כשעה לפני הנסיעה ושוב -כ10 דק' קודם
לילדים שלי זה ממש! עזר. ובגלל שזה טבעי ,נתתי גם לפני נסיעות קצרות
לפניסטיל לא צריך מרשם? אני נוסעת היום מחוץ לעיר וכבר אין לי כח לנסיעות המתישות של להיות עם יד על ההדק למקרה שבני יקיא (הוא לא אומר מראש) ואני מחפשת פתרון זמין.הכי עוזר: פניסטיל - טיפה לכל ק"ג, חשוב להקפיד 20-30 דקות לפני הנסיעה, כי פניסטיל לא משפיע באופן מיידי (ואם הבחילות כבר מתחילות - זה לא עוזר)
מנסיון - כדור פראמין שמומלץ לנסיעות - רק מגביר את התחושה הרעה ולא מעביר את הבחילות
יש לי ילדה בת שנתיים וחצי ..שמגיל אפס היתה מקיאה לי אחרי כל ארוחה..עשינו לה בדיקות וכו הכל תקין
ועכשיו היא מקיאה רק בנסיעות אפילו נסיעה של 5 דק'
אשמח לפתרון..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים