ילדים או משועממים - הזהרו בצפצופיכם!!

• הוסף לסימניות
אני גרה במקום שברוך ה' ברוך ה'! - לא נמנה על אזורי נפילות הטילים, וה' יעזור שגם אף פעם לא ימנה ככזה!!
היום אחר הצהרים שמעתי קול של אזעקה. וממש קמתי כדי ללכת לממ"ד, ופתאום קלטתי ש... זה הילדים או הבחורים שבישיבה ליד הבית... שעשו את זה בפה...

אז אני מבקשת שתזהירו את הילדים - זה מאוד מאוד מבהיל!!

תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
ואני גרה באזור הנפילות וילדים עוד מעיזים לעשות את זה :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איילת.ב;895010:
ואני גרה באזור הנפילות וילדים עוד מעיזים לעשות את זה :(
אני חושבת שזה סוג של הומור שחור, מין ציניות מסויימת שעוזרת להם להתמודד ולא להשתגע...

• הוסף לסימניות
שום דבר ..... ישיבה גזעית שהחליטה לעשות קצת אקשן.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;895025:
אני חושבת שזה סוג של הומור שחור, מין ציניות מסויימת שעוזרת להם להתמודד ולא להשתגע...

ואין שום פתרון אחר להתמודד, רק על חשבון אחרים?? - אני שואלת ברצינות!

נכתב ע"י מלכי;895088:
שום דבר ..... ישיבה גזעית שהחליטה לעשות קצת אקשן.....

אז את אומרת שלא רק שהמבוגרים לא מזהירים ומחנכים שלא להבהיל אחרים, אלא אף מגבים את זה?
אני חושבת שיש בזה טעם לפגם.

• הוסף לסימניות
גם בבני ברק אחרי האזעקה שמעתי כמה כאלה, אין מה לעשות...

• הוסף לסימניות
בשכונה שלנו הוחלט על ידי "מועצת החכמות" שכל מי שיימצא עושה קולות של אזעקה יוקנס... (ז"א הוריו יוקנסו...) נעביר את זה לוועדה המתאימה ואולי יוציאו חוק כזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה