ילדים גיבורים- קטעי מידע

• פותח הנושא dvory
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח מאד לעזרתכם הדחופה. אני מחפשת קטעי מידע על ילדים שהצילו אחרים בעזרת תושיה, ידע מוקדם או סתם אינטואציה בריאה.
כמו הילדה ההיא בצונאמי, שהזהירה את אמא שלה, שזה שנראה לה כמו צונאמי ומשכה אותה אל פנים העיר. וכך הן נצלו. או לפני כמה שבועות קראתי בעיתון בקהילה, כמדומני, על ילד שאבא שלו קיבל התקף לב בזמן הנסיעה והוא התקשר למוקד חירום והזמין אותם
סיפורים כאלה אני מחפשת. אמיתיים, ועם שמות ופרטים מדויקים כמה שיותר.
תודה מראש לכל מי שיוכל לחלוק איתי כל מידע שיש לו בנושא.
שבוע טוב ומבורך!

• הוסף לסימניות
היה לפני כמה ימים סיפור על ילד בארה"ב אם אני לא טועה שהציל 6/8 בני משפחה משריפה.נכנס להמיל את דודו הנכה ונשרף יחד איתו.הוכרז כגיבור.אין לי שמות מדוייקים:)

חפשי ברשת

• הוסף לסימניות
יש את הסיפור הידוע על הילד מהולנד,(תמציאי שם, ון...) שראה חור בסכר המים וידע שזה יכול להחריב את העיר אם החור יגדל. אז הוא שם את האצבע שלו במשך שעות בחור כדי לעצור את זרם המים
והודות לתושיה זו העיר ניצלה

• הוסף לסימניות
כל הילדים בשואה שהתגנבו מן הגטו להביא אוכל למשפחתם, חפשי גם באפיק הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1186695:
יש את הסיפור הידוע על הילד מהולנד,(תמציאי שם, ון...)

הנס, הגיבור הקטן מהרלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה