הכל מאיתו יתברך
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בנסיעה באוטו זה כבר צפוף לו
מה השלב הבא
מה מתאים לגיל שלו
כיסא יושב/ סל קל/בוסטר?
אלפוני בינה
מה השלב הבא
מה מתאים לגיל שלו
כיסא יושב/ סל קל/בוסטר?
אלפוני בינה
שים לב, בכותרת היא מציינת 9 חודשים, לא 9 שנים.בסדר עם משענת וחגורנ
הבת שלי בת 8 חודשים יושבת על כסא בטיחות מותאם לגיל (גיל לידה עד 19 קילו). בכסא בטיחות שיש לנו ישנה אפשרות להטות את הכסא אחורנית, כך שהתינוק מעט שוכב.אפשר לשים בכיסא למרות שהוא עדין לא יושב לבד?
סליחה על ההקפצהכנראה שלא נכתב לי טוב
עד גיל שנה חייב כנגד כיוון התנועה
אח"כ
בסדר כסא בוסטר אבל חייב שיהיה לו משענת ומתוך המשענת יהיה חגורה (ולא החגורה של הרכב
מה אומר החוק: החוק מאפשר להעביר ילד לבוסטר כאשר מלאו לו 3 שנים ומשקלו הוא מעל 15 ק"ג. החוק אינו מבדיל בין בוסטר עם גב לבין בוסטר ישיבה בלבדסליחה על ההקפצה
בטוח שאחרי גיל שנה מספיק בוסטר עם קשירה פנימית?
אשמח למקור
השאלה שלי היא על גילאי מעל גיל שנה ומתחת גיל 3מה אומר החוק: החוק מאפשר להעביר ילד לבוסטר כאשר מלאו לו 3 שנים ומשקלו הוא מעל 15 ק"ג. החוק אינו מבדיל בין בוסטר עם גב לבין בוסטר ישיבה בלבד
לאהשאלה שלי היא על גילאי מעל גיל שנה ומתחת גיל 3
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים