• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

ילד בלי שם: התינוק שלנו נולד עם מום נדיר בלב ועוד לא זכינו להכניסו בברית, כעת אנחנו נלחמים על חייו!!

• הוסף לסימניות
תרמתי להם.
כואב הלב על הילד!

• הוסף לסימניות
גם אני.
הילד נראה מיוסר ממש, לא רוצה לחשוב על ההורים.

• הוסף לסימניות
וואוו, התפספס לי!
יישר כח.
אז כולם מתבקשים להתפלל לרפואת הרך הנולד בן יעל לרפו"ש בתוך שאר חולי ישראל.
זה שם בדוי
אני מכירה את הסיפור מקרוב שינו את השמות כדי לשמור על פרטיות אבל תמיד אפשר להתפלל עליו לא חייב שם מדויק והוא באמת במצב לא פשוט.

• הוסף לסימניות
זה שם בדוי
אני מכירה את הסיפור מקרוב שינו את השמות כדי לשמור על פרטיות אבל תמיד אפשר להתפלל עליו לא חייב שם מדויק והוא באמת במצב לא פשוט.
זה לא נכון.
יש עניין להזכיר את שם החולה.
וחבל שמסתירים כאלו דברים, איזו פגיעה בפרטיות יש עם כותבים הרך הנולד בן ××××××.

נו ניחא, הם חוששים אז נתפלל על הרך הנולד בן חווה.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון.
יש עניין להזכיר את שם החולה.
וחבל שמסתירים כאלו דברים, איזו פגיעה בפרטיות יש עם כותבים הרך הנולד בן ××××××.

נו ניחא, הם חוששים אז נתפלל על הרך הנולד בן חווה.
נכון, אבל לא נכנסת לשיקולים שלהם לא שאלתי אבל אם לא פירסמו אני לא אהיה זאת שיפרסם.

• הוסף לסימניות
@בלוק מצטטת אולי זה השם?
שתקדישו דקה של מחשבה על בוביק, עליי, על רחלי ועל ארבעת האחרים המתוקים שלנו.

• הוסף לסימניות
מדובר בקרוב משפחה מדרגה ראשונה.
סיפור מאוד כואב
והורים גיבורים!!!!
שם התינוק לתפילה הרך הנולד בן חיה רחל בת נחמה צירל. לרפו"ש.
אולי כדאי להוסיף תהילים המחולק?
מישהו יכול לפתוח, אין לי הרשאה.
וכמובן פונה גם לעזרה בנושא הכלכלי, המצב שם לא פשוט וכל תרומה היא הצלת נפשות ממש!!! אפילו הקטנה ביותר
יישר כוח מראש
ובשורות טובות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה