דרוש מידע ילד בן כמעט שנתיים שלא הולך

• הוסף לסימניות
אצלי הבכור הלך בגיל 10 חודשים
בחידר בכתיבה היה קושי בחגורת כתפיים ועבדנו איתו המון על כתב יפה
אמרו לי שזה קשור לזה שבקושי זחל

אז תתנחמי בזה שבינתיים הוא מחזק חגורת כתפיים;)

• הוסף לסימניות
אז גם הבת שלי נכנסה לסטטיסקה של המאחרים ללכת!
הלכה בגיל שנתיים,

כמובן בדקנו עם רופא ילדים ובטיפת חלב שהכל תקין וכל ההתפתחות תקינה,
לא הספקנו פיזיוטרפיה כי יש תורים רק לעוד שלושה חדשים ;)

• הוסף לסימניות
מה הוא כן עושה חוץ מללכת?
האם הוא עומד לבד?
האם הוא זוחל? אם כן כיצד?
לפעמים חסר בשלבים הראשונים, לפעמים השלבים הראשונים קיימים אבל יש לילד פחד מללכת, בכזה מצב הייתי ממליץ לבדוק טיפול רגשי לשחרר חרדות ופחדים, זה יכול להגיע אפילו מההורים שבלחץ.
יש כאלו שסובלים משרירים משוחררים מדאי וזה מקשה עליהם, יש כאלו שסובלים ההיפך משרירים תפוסים. לזה צריך ללכת לאוסטואפט כמו רייז מבני ברק או סופר מירושלים.

בכל אופן כמו שכתבו קודמיי, זה לא נורא!!!!!!!!!!!!!!!!
אמנם העירנות חשובה, אבל צריך להיזהר לא להילחץ וכמובן לא להלחיץ.

• הוסף לסימניות
הבת שלי גם הלכה בשנה +10 היא היתה ילדה מאד עקשנית ופחדנית הלכתי לפיזוטרפיה זה היה די מזמן מה שהיא הציעה לי שהיא תלך הרבה עם כסא הוא לתת לה לעמוד ולהחזיק בברכים שלי שאני יושבת
כמובן להתיעץ עם רופא משפחה ולא לוותר אולי יש לה גמישות יתר ולכן קשה
שמעתי שיש לבדוק ענין של ראיה יכול להיות שלא רואים טוב ולכן זה מקשה
בהצלה רבה הרבה סבלנות

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם כתבו אבל לבדוק נוזלים באוזניים- יכול להשפיע על שיווי משקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה