התייעצות ילד בן שנה וחצי שלא לועס

• הוסף לסימניות
הבן שלי אוהב מאוד לאכול אוכל מוצק אך לצערי הרב לא יכולה לתת לו אפילו לחם בלי השגחה, הוא לא לועס ובולע הכל בבת אחת ופשוט נחנק אבל אמיתי!! כבר שלושה פעמים הזמנו אמבולנס... ושחרר כעבור דקה פלוס אחרי שהכחיל ולא נשם הרבה זמן, חשבתי לפנות לקלינאית אבל כרגע בגלל המצב אין עם מי לדבר...
יש למשהו רעיון זה ממש לא נותן לי מנוחה אני כל היום בודקת מה הוא אוכל עכשיו ואיך?
ולא נדבר על זה שהוא כל היום רודף אחרי מלפפונים תפוחים שזה ממש מסוכן לו כרגע
אשמח לכל עצה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת
מה שברור שהוא חייב קלינאית כמה שיותר מהר
תשאלי רופא ילדים מה אפשר לעשות

• הוסף לסימניות
כדאי ליצור קשר עם קלינאית באופן פרטי, אפילו רק בשביל התייעצות טלפונית.
אולי מישהו כאן מכיר ויכול לקשר אותך?

• הוסף לסימניות
לא מכירה קלינאית, בינתיים את יכולה להכניס אצבע שלך לפה שלו ולמסז' אותו. חניכיים בין השפה לחניכיים או השיניים, איזור פנימי יותר, לתת לו תחושה של הלסט שלו, יתכן מאוד שזה יגרה אותו להשתמש בה יותר

• הוסף לסימניות
לא מכירה קלינאית, בינתיים את יכולה להכניס אצבע שלך לפה שלו ולמסז' אותו. חניכיים בין השפה לחניכיים או השיניים, איזור פנימי יותר, לתת לו תחושה של הלסט שלו, יתכן מאוד שזה יגרה אותו להשתמש בה יותר
תודה על העצה אני יעשה את זה בעז''ה

• הוסף לסימניות
מאיפה את? אנסה לברר לך על קלינאית טובה

• הוסף לסימניות
במקביל לאבחון מקיף אצל קלינאית תקשורת שמתמחה בתפקודי פה ואכילה, הייתח נזהרת מעצות וטיפים כלליים. אכילה היא עניין רגיש, לא בקלות נכנסים לפה של ילד ולא לכולם מתאים מסאז'. יש מגוון סיבות שיכולות לגרום לכך, וכדאי לטפל בהקדם.
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
במקביל לאבחון מקיף אצל קלינאית תקשורת שמתמחה בתפקודי פה ואכילה, הייתח נזהרת מעצות וטיפים כלליים. אכילה היא עניין רגיש, לא בקלות נכנסים לפה של ילד ולא לכולם מתאים מסאז'. יש מגוון סיבות שיכולות לגרום לכך, וכדאי לטפל בהקדם.
מאיפה את?
מירושלים

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להכנס לאתר של OPT על פה, ולחפש ברשימת המטפלות מישהי מי-ם שמטפלת בשיטה זו. אני לא מהאזור ולכן לא מכירה אישית

• הוסף לסימניות
אחת מהבנות שלי לא היתה לועסת את האוכל אלא חותכת ומעלה לחיך, ונהיה שם מצבור של אוכל.
התייעצתי עם קלינאית תקשורת והיא אמרה לי לתת לה לאכול במבה של אוסם, (כבר לא זוכרת את ההסבר).
ב"ה היא למדה ללעוס ולבלוע רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה