דרוש מידע ילד בן שנתיים וחצי הולך למשפחתון/מעון או לגן חיידר?

• הוסף לסימניות
יש גם גני בנים שמקבלים את הגיל הזה.
זה שילוב טוב בין לא לישון בצהריים אבל לא להכניס ילד בן שנתיים וחצי לחיידר

• הוסף לסימניות
רק מעון
יהיה לו עוד שנים רבות לשבת בחיידר

• הוסף לסימניות
בלת"ק
זה תלוי בילד
יש ילדים שהתעללות לשלוח אותם למעון - הם בוגרים חכמים ורבליים וחברותיים - אין להם מה לעשות עם התינוקים של המעון
ויש ילדים שהתעללות לשלוח אותם לחיידר - ירמסו אותם שם. הם עדיין צריכים את המסגרת החמה של המעון, לגדול עוד קצת לפני הכניסה לחיידר.

לפי השיקול הכלכלי..

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על עוד שנה במעון/ גן פרטי עם גננת, אני ממש מפחדת לשלוח בגיל כזה קטן לחיידר, (אם הייתי יכולה גם על כיתה מכינה הייתי מדלגת ושולחת לגן עם גננת) ,
תלוי כמובן אופי של ילד אבל לכולם יש גם את הריגשי בסוף....

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על עוד שנה במעון/ גן פרטי עם גננת, אני ממש מפחדת לשלוח בגיל כזה קטן לחיידר, (אם הייתי יכולה גם על כיתה מכינה הייתי מדלגת ושולחת לגן עם גננת) ,
תלוי כמובן אופי של ילד אבל לכולם יש גם את הריגשי בסוף....
לא בכל החיידרים זה רק רבה בגן גיל 3
יש הרבה מקומות שזאת גננת ופעם בשבוע רבה מלמד אותיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה