• הוסף לסימניות
עם כזה שיער
לא צריך להתאמץ הרבה כדי להגיע לתוצאות מושלמות

קבצים מצורפים

• NBR_0776.jpg
    NBR_0776.jpg
    KB 226.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ממש אהבתי.
במיוחד את ההתאמה של הכובע למכנסים.
והחולצה לפרחים.

• הוסף לסימניות
תמונה חלומית !!
תחממי טיפונת

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
איזו מצלמה - עדשה. תודה!

• הוסף לסימניות
תמיד צריך להתאמץ בכדי להגיע ל'תוצאות מושלמות'
בודדות הפעמים שהגעתי ל'תוצאה מושלמת', כדאי לתת כבוד להגדרה הזו ולא לבזבז אותה על תמונות יפות שיש בהן מה לשפר.

נקודות לשיפור:
חימום
יישור
לסדר את השיער כך שיראו את הפנים
לנסות למנוע שריפה של הבהירים בחולצה ובגרביים

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2515012:
תמיד צריך להתאמץ בכדי להגיע ל'תוצאות מושלמות'
בודדות הפעמים שהגעתי ל'תוצאה מושלמת', כדאי לתת כבוד להגדרה הזו ולא לבזבז אותה על תמונות יפות שיש בהן מה לשפר.

נקודות לשיפור:
חימום
יישור
לסדר את השיער כך שיראו את הפנים
לנסות למנוע שריפה של הבהירים בחולצה ובגרביים

בהצלחה רבה

יש בזה,
בשבילי, כמתחילה, מרגיש לי כמושלם,
הכל באופן יחסי...
תודה על ההערות

• הוסף לסימניות
מתוק
בהחלט שיער לתפארת :)

(אגב, ד"ש, קלטת מי אני?)

• הוסף לסימניות
התמונה נחמדה אבל מפריע שלא רואים פנים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dinda;2516194:
התמונה נחמדה אבל מפריע שלא רואים פנים....

בכוונה...
יש עוד אחת שכן רואים פנים אבל אין לי אישור להעלות אותה

• הוסף לסימניות
סתם מענין - למי שנתפס על זה שלא רואים פנים - אני אהבתי שרואים את השער החלק והיפה הזה זה חלק מהסיפור פה - ויש פה סיפור מקסים
זה כמו שמצלמים ילד עם הגב - מה הבעיה ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה