ילד חייכן

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד

קבצים מצורפים

• DSC_8447.JPG
    KB 248.4 · צפיות: 19
  • DSC_8457.JPG
    KB 408.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תגובתי :
חדות + תאורה יוצאים מהכלל.
קומפוזיציה : בראשונה יש יותר מידי שטח מת שלא בדיוק משרת את הנושא. למה לא חתכת לגובה ? השניה היא תמונה עומדת שהשכבת ... לא נוח לצפיה כך ( אע"פ שאני מבין שעשית את זה בגלל הגליות של העץ שנותן את הטון , בכל מקרה ... לא נוח לעין )
חתימה : לא ממוקמת במקום נכון. לא משלימה ולא משתלבת בתמונה ! אז למה ?

• הוסף לסימניות
איזה יופי!! השניה מקסימה, אהבתי את התנוחה.

נכתב ע"י מיכאל דב;602693:
תגובתי :
השניה היא תמונה עומדת שהשכבת ... לא נוח לצפיה כך

לא נראה לי,
רואים שיש כובד שמונח על היד, גם הפנים נמשכות מעט ללמטה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
האם הצלחת להתמודד עם שריפת הרקע בשלב הצילום?
אני רואה שיש לך סופטבוקס גדול מאחורי המצלמה שאולי רצוי להרים אותו אפילו עוד קצת, שיגיע מזווית גבוהה יותר, לשיקולך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;602769:
יפה מאוד,
אני רואה שיש לך סופטבוקס גדול מאחורי המצלמה שאולי רצוי להרים אותו אפילו עוד קצת, שיגיע מזווית גבוהה יותר, לשיקולך.
זוית הצילום שצריכה להיות היא שעה 10 או 2

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;602725:
איזה יופי!! השניה מקסימה, אהבתי את התנוחה.

לא נראה לי,
רואים שיש כובד שמונח על היד, גם הפנים נמשכות מעט ללמטה

אכן, התמונה צולמה במצב שהילד שוכב על הגזע.

יוסי , לגבי שריפת הרקע, שרפתי עם 2 פלאשים והעברתי תיקון קל בפוטושופ כהשלמה .. לגבי הזוית , אני אנסה..

• הוסף לסימניות
התמונה עם הגזע מקסימה!

• הוסף לסימניות
השניה מצויינת!
יופי של חיוך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה