ילד מתגלץ' , אחרי 18 שנה

• הוסף לסימניות
יואו מושלם
הסגנון שלך בכלל ממכר -וכשהם מתחילות לזוז (הדמויות..) -בכלל מעיף אותי :eek:

• הוסף לסימניות
לא בטוח שהבנתי את השאלה? אנסה לענות לפי מה שהבנתי.
כמה דמויות זה כמה איורים יש פה של הדמות? קרוב לעשרים.
וצבעתי .. אחרי.
וואו!
עשרים דמויות זה אומר כמעט פריים ביי פריים? (כלומר- זה בשיטת הרצה של פריימים, לא הנפשה של הקווים עצמם?)

• הוסף לסימניות
וואו!
עשרים דמויות זה אומר כמעט פריים ביי פריים? (כלומר- זה בשיטת הרצה של פריימים, לא הנפשה של הקווים עצמם?)
כן, זה בשיטת פריים ביי פריים. (לצייר כל פריים מחדש)

• הוסף לסימניות
ממש חמוד, הייתי רוצה שהקפיצה תהיה כן לאותו כיוון של ההתגלצ'ות נראה לי יותר הגיוני משום מה וגם שהבעת פנים הסופית שלו תהיה פחות שלווה אחרי כזאת קפיצה...אבל זה דקויות..ממש טוב חוצמזה

• הוסף לסימניות
ממש חמוד, הייתי רוצה שהקפיצה תהיה כן לאותו כיוון של ההתגלצ'ות נראה לי יותר הגיוני משום מה וגם שהבעת פנים הסופית שלו תהיה פחות שלווה אחרי כזאת קפיצה...אבל זה דקויות..ממש טוב חוצמזה
את ההבעה השארתי חביבה כי לא רציתי שזה יתן הרגשה של כואב, אלא משהו מקפץ זורם וכיפי..
ולגבי שהקפיצה בסוף באה עם סיבוב לכיוון נגדי, זה פשוט היה נראה לי יותר מעניין, גם בפרט כדי לאפשר את התגובה המאוחרת של הגלימה שנמשכת ועפה עד לצד השני בגלל הסיבוב.. נדמה לי שזה יותר חביב ככה, וזה בסדר כי זה לא אנימציה 'ריאליסטית' , אלא עם דגש על הכיפיות והדינמיות.
תודה על החוות דעת!

• הוסף לסימניות
הציורים מצוינים כמו תמיד
לגבי האנימציה זה עוד לא ממש שם
חסר לי הפוזה של הקונטקט, המגע של כפות הרגליים ברצפה, לפני הריאקשן: (סליחה על הציור הגרוע זה עם עכבר...)
upload_2018-10-10_19-16-27.png

עוד משהו חשוב זה הספייסינג הליניארי לחלוטין בכל הפוזות של ההתגלצ'ות, בעוד שהגוף אמור לזוז בהאצה עד לאזור של הריאקשן ששם שוב האטה. כרגע זה לא שם ולא שם.
הנקודות הורודות זה המרחקים שהאגן עושה כרגע, בעוד שהיה מרגיש נפילה אם המרחקים היו כמו התכלת:
upload_2018-10-10_19-29-36.png

כנ"ל בקפיצת המשנה תתן מרווחים בין הפוזות כך שהמרחקים הולכים וקטנים עד לשיא הגובה וגדלים עד המגע עם הריצפה.
לגבי השינוי כיוון נראה לי שזה עובד כרגע, למרות שזה קצת פחות פיזיקלי
האוברלאפ של הגלימה מעולה
ואפשר להוסיף עוד כמה קפיצוניות כדי לבלום את האנרגיה, זה מרגיש כמו מסלול תנועה נכון:
upload_2018-10-10_19-41-3.png

בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה