ילד מתוק לא אוהב מתוק

• הוסף לסימניות
נשמע לכם הגיוני שילד לא אוהב ממתקים???
לא מעדן, רק לבן (או לבן בטעמים)
לא שוקולד אולי במבה...
לא גלידה (לא אוהב...)
ועוד המון דברים שילדים מתלהבים והוא אדיש...
(זה לא גורף לכל הדברים המתוקים זה סתם בשביל הכותרת...)
אוכל, הוא אוכל טוב...
(בגיל שנתיים היה מתעורר ומבקש "אורז"...)
באיזשהוא שלב אנחנו מתחילים לחשוב אם זה לא בעיה....
מי מסרב לשוקולד? למעדן מילקי? לראות את כולם מתלקקים עם גלידה?
אם נותנים לו עדשים, עוגיות, ופלים הוא אוכל אבל לדוג' עוגות הוא עושה ביס ו"גמרתי"

אין לו חורים בשיניים שיכולים לגרום כאבים... מה כן??

• הוסף לסימניות
הבנים שלי גם היו כאלה בילדותם, ודי עבר להם.:eek:
אבל עד היום הם יעדיפו עוד מנת עוף מאשר גלידה.
אם מתוק? תביאי להם פרות והם יחגגו.

• הוסף לסימניות
כלום. פשוט לא אוהבים מתוק.
אני וילדי גם כן.

• הוסף לסימניות
גם הגדול שלי כזה...
הוא תמיד עושה "החלפות" עם אחיו הקטן ממנו, עדשים בעד בייגלעך...

ובשבת קבוע הוא מבקש ממני במקום עוגה, קרקרים או גריסיני או תתעלפו לשמוע, אהבת חייו-פריכיות אורז...:eek:
טוענים שזה קשור למה שהאמא אכלה לפני הלידה.

אצלו ספציפית, כל מתוק שאכלתי, הקאתי מייד, אכלתי רק ירקות וקצת מלוחים, בברית שלו נראיתי אנורקסית...

אל דאגה העליתי הכל +++

• הוסף לסימניות
טוב הרגעתם אותי... :)
אני באמת לא חסידה של מתוק... אבל הוא ילד....

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה כך אצל כולם ואף פעם לא חשבתי שזה בעיה, לפעמים כשהן מביאות סוכריות מהגן אנחנו אומרים שמי שיזרוק את הסוכריה לפח, יקבל- מלפפון או קלמנטינה או אשכולית או משהו בסגנון, זה תמיד קורץ להן יותר. (וגם לי)

• הוסף לסימניות
על טעם ועל ריח... נולדים עם זה :)
בד״כ יש משיכה למתוק, אבל יש ויש יוצאי דופן.
גם הבן שלי בן שנה לא אוהב מעדנים רק יוגורט לבן לא מתוק, מעדיף לחם עפ״נ במבה ודומיו...
המטפלת קצת בהלם מזה, אבל היא תתאושש ;)

• הוסף לסימניות
יש לך ילד נורמלי
שאוהב מה שטוב לו
הלוואי על כל הילדים
אגב גלידה גם הבן שלי לא אוהב
למה שילד יאהב נוזל דביקי קר ומתוק?
גם לי זה לא טעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה