ילד שלי, לך רק בדרך שלך

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 5W6A0454.jpg
    2.3 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מדהים!
איך הצלחת לפקס תוך כדי ריצה?
אוואו:)

• הוסף לסימניות
אליפות!!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!! איזה חופש

יש עדיין חלקים מהשיר הזה שלא קיבלו כותרת? :D
או שאפשר לשלוח את מוקי להוציא שיר חדש

• הוסף לסימניות
אסתי מקסים כהרגלך.
נראה לי ליישר ממש טיפונת לימין
והעיבוד נראה טיפונת מדברי (לטעמי)

• הוסף לסימניות
העיבוד שלך מטריף
הופך כל תמונה לגלויה

אני מבינה שבחרת בילד שלי, לך רק בדרך שלך
ולכן לא התקשרת : (

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
מקסים!!
(עוד טיפה ספייס למטה)

• הוסף לסימניות
מיוחד !

• הוסף לסימניות
מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1813591:
מקסים!!
(עוד טיפה ספייס למטה)

גם אני חשבתי על ספייס.
אבל במחשבה שניה, בגלל הילד רץ קדימה,
זה עושה טוב לתמונה החוסר אויר למטה.
נותן תחושה יותר חזקה של ריצה לכוון המצלמה.

אסתי,
תמונה מקסימה מלאת אוירה.

• הוסף לסימניות
מדהים וקסום כמו תמיד!
אני רואה גם את מאוהבת בשיר הזה...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה