דרוש מידע ילד שמבקש לשתות לפחות 4 פעמים בלילה

• הוסף לסימניות
זה משהו חדש שנהיה לאחרונה?
או שמאז ומתמיד הוא שותה הרבה בלילה?

לי יש שני ילדים כאלה.
מעירים אותי קבוע למלא להם בקבוקים כמה פעמים בלילה.
ואם זה לא דבר חדש לדעתי זה נורמלי.

אולי חם לו בחדר? כשחם להם הם קמים יותר.

• הוסף לסימניות
נראה לי הבן לי.
רופא ילדים מפנה הלאה או שזה א.א.ג?
תודה
נברתי בהיסטוריה הרפואית איך בדיוק זה אובחן...

הרופא ילדים שלח לצילום לראות אם יש שקד שלישי - אנדואיד
ומשם הרופא הפנה אותנו למעבדת שינה שם בדקו אם יש חסימות נשימה בשינה,
ואז לפי הממצאים ממליצים - בתיאום עם אא"ג - אם לעשות ניתוח להסרת שקד או לא
תלוי בסוג דום נשימה אם חמור או קל ויש גם שיקולי נוחות שמפריע בשינה.

• הוסף לסימניות
אצלי הקטנים מתעוררים 3 פעמים בממוצע לבקבוק בלילה (בקבוק מים) אם יש פיתרון אשמח לשמוע
הרופאה אמרה לי שאין בזה בעיה, חוץ מהורים עיפים..
בכללי הגננת שלהם אומרת שהם שותים הרבה.

• הוסף לסימניות
כן
מעיר אותי לשתות

בלי קשר לילד, כדי שיהיה לך יותר קל, לדעתי שיהיה ליד הילד בקבוק במיטה (ואז באמת מעניין לראות אם יש לו צורך אמיתי לשתות, כי אולי זה בכלל סתם צורך להעיר את ההורים, קרה לי למשל. ואז התחלתי לשים בקבוק).
ואם באמת הילד שותה, אולי באמת יש לזה סיבה, אבל לפחות יפסיק להעיר אותך בלילה :)

• הוסף לסימניות
ילד בן ארבע הוא כבר גדול מספיק ואפשר לתת לו בקבוק לפני השינה ולשים את זה ליד המיטה ולהסביר שאם הוא צמא שישתה מהבקבוק ולא מעירים את אימא באמצע הלילה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה..
הבת שלי בת 3 בשבוע האחרון מבקשת לשתות ביום הרבה מאד פעמים, בלילה גם מתעוררת לבקש פעמיים שלוש, זה משהו חדש מהשבוע האחרון, יש סיבה לדאגה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה..
הבת שלי בת 3 בשבוע האחרון מבקשת לשתות ביום הרבה מאד פעמים, בלילה גם מתעוררת לבקש פעמיים שלוש, זה משהו חדש מהשבוע האחרון, יש סיבה לדאגה?
גם אני צמאה יותר מהרגיל השבוע
מזג אויר יבש לכולם
תעקבי אחריה אם היא הולכת לשירותים יותר הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה